Keskinoğlu Doğal Besi Yumurta 10'lu #30052243 | CarrefourSA
Marka: KESKINOGLU

Keskinoğlu Doğal Besi Yumurta 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Keskinoğlu Doğal Besi Yumurta 10'lu

Doğal tadı, rengi ve kokusuyla öne çıkan Keskinoğlu Doğal Besi Yumurta 10'lu CarrefourSA reyonları arasında bulunan Yumurta bölümünde sunuluyor.
Sağlıklı ve hijyenik tavuk yetiştirme koşullarına uygun kümeslerde buğday, arpa ve mısır ile beslenen tavukların doğal yumurtalarından oluşan 10'lu paket, eski zamanların tadını tekrar yaşatıyor. Kahvaltıda her gün haşlayarak veya sahanda pişirerek tüketebilirsiniz. Çocuğunuzun sağlıklı ve doğal gıdası olan ürünü, onlara her sabah güvenle yedirebilirsiniz. Ürünün sarısında hemen fark edeceğiniz renk ve lezzeti ailece keyifle paylaşabilirsiniz.
Tereyağ veya zeytinyağ içinde omlet yapabilir veya ıspanak, sucuk üzerine ilave ederek pişirebilirsiniz. Ürünü haşlayıp ara öğünlerde veya ana öğünlerde yeşil salataya, patates salatasına dilimleyerek iştah açıcı bir görünüm ve lezzet elde edebilirsiniz. Protein yönünden yüksek bir gıda maddesi olan ürünü, hamur işlerinize, makarnalara veya çorbalara da kullanabilirsiniz.
Orta boy yumurtalardan oluşan karton ambalajın, koruma bandıyla kapatılması kırılma, çatlama riskini engelliyor. Açık kümeslerde serbest dolaşan tavukların yumurtasının tadını hissedeceğiniz Keskinoğlu serbest dolaşan tavuk ürünü, besin değeri ve doyuruculuğu ile de tercih ediliyor. Çocukluğunuzda yediğiniz yumurtayı hatırlatan tadını denemek için ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 365940

"
İçindekiler Bilgisi
Yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Satin alindiktan sonra buzdolabinda sogukta muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
PISMIS OLARAK TÜKETILMELIDIR.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Keskinoglu Tavukçuluk Ve Damizlik Isl. San. Tic. As. Kayalioglu Mah. Istiklal Cad. No:140 Akhisar/Manisa

İşletme Onay No
TR-45-0053

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 130
Enerji (kj) 545
Yağ (g) 7.3
Doymuş Yağ(g) 2.2
Karbonhidrat (g) 3.3
Protein (g) 12.8
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız