Kestaneli Pasta 4-6 Kişilik #20000018 | CarrefourSA

Kestaneli Pasta 4-6 Kişilik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pasta Kestaneli 4-6 Kişilik

Güzel bir doğum günü sürprizi için veya lezzetli bir akşam yemeği sonrasında ailenize veya misafirlerinize ikram edeceğiniz tatlı bir seçenek için yaş pasta en doğru gıda ve yemek malzemeleri tercihlerinden belli oluyor. Lezzetli bir şekilde kestaneli bir tarif ile üretilmiş olan Pasta Kestaneli 4-6 Kişilik ürünü, özel sosları ve lezzetiyle her zaman tercih edeceğiniz bir tatlı sağlıyor. Pasta ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman taze bir şekilde bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Unlu Mamuller ve Tatlılar bölümünde yer alan Pasta Kestaneli 4-6 Kişilik ürünü, özel bir şekilde hazırlanan tarifi ile birlikte herhangi bir katkı maddesi içermeden tamamen ustaların el yapımı ile ürettiği bir özellik gösteriyor. Hem iç kısmında hem de dış kısmında kestane içeriği bulunan bu ürün, farklı süslemeler ile birlikte 6 kişilik bir aile için veya misafir sunumu için yeterli miktarı sağlıyor.

Her zaman taze bir şekilde tüketim için tercih edebileceğiniz bu ürün, doğum günü sürprizleri için veya kutlamalar için karamelli ve şekerlemeli süslemeleri ile birlikte göz alıcı bir güzellik ve lezzet oluşturuyor.

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta, süt, soya, (Eser miktarda fındık, ceviz, badem ve fıstık içerebilir.)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız