Kıymalı Kol Böreği Kg #30099457 | CarrefourSA

Kıymalı Kol Böreği Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
190,00 TL

kg
Kıymalı Kol Böreği
Ispanaklısından kıymalısına, peynirlisinden patateslisine istisnasız herkesin bir favorisinin olduğu geleneksel lezzet kol böreği tüm çeşitleriyle CarrefourSA reyonlarında Börekler bölümünde yer alıyor. Eşsiz lezzetiyle ve kolay sunumuyla bütün öğünlerinizde sofranızda kendine yer bulabilecek kol böreği, özellikle kahvaltılarınızın vazgeçilmezi oluyor. Ayrıca içeriğinde yer alan sebze ve et ürünlerinden çocuklarınızın da keyif alarak faydalanmasına olanak tanıyor. Gün içerisinde ihtiyacınız olan vitamin, protein ve enerji ihtiyacının bir kısmını sağlıklı hamur işlerinden karşılayabilirsiniz.
Sürpriz misafirleriniz geldiğinde kısa sürede hazırlayarak servis edebileceğiniz kol böreği, lezzetli ve doyurucu olmasıyla ilk tercihiniz olacak. Akşam yemeğini hazırlayamadığınız yoğun bir günün sonunda hem sizin, hem ailenizin keyifle yiyeceğini bildiğiniz kol böreği yine kurtarıcınıza dönüşecek. Özel günlerinizde, toplantı, nişan, doğum günü gibi etkinlikliklerinizde de size kolaylık sağlayacak. Sabahları bir çayla, akşamları bir soğuk içecek ve salatayla pratik bir şekilde öğüne dönüştürebileceğiniz ürün CarrefourSA'da kilo ile satılıyor.
Geleneksel tariflere uygun şekilde ve hijyenik koşullarda üretilen kol böreğini güvenle sevdiklerinize sunabilir, lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz. Ürünü denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyin, kolaylıkla satın alın.
Ürün Kodu: 90168
"
İçindekiler Bilgisi
İçme suyu, özel amaçlı buğday unu(gluten içerir),kıyma, soğan, bitkisel susuz yağ, ayçiçek yağı, sofra tuzu, karabiber, pulbiber

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
CİHAN GIDA RAMAZAN GÖRÜR / Merkez mah. Çobançeşme cad. Ege sok. No:16 Kağıthane / İST.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-164029

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 278
Enerji (kj) 1164
Yağ (g) 12.1
Doymuş Yağ(g) 3.1
Karbonhidrat (g) 33.5
Şekerler (g) 3.7
Protein (g) 7.7
Tuz(g) 1.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız