Knorr 5 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Harcı 120 G #30316643 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr 5 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Harcı 120 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,90 TL 26,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

“Akşam yemekte ne yapayım?” diye düşünenlerdenseniz size muhteşem bir önerimiz var. Enfes yemeklerinize lezzet katmak için her daim çalışan Knorr, geleneksel bir tarifi kendi yorumuyla beğeninize sunuyor: Knorr 5 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte, tam tadında tam kıvamında tarifiyle sofranıza çok yakışacak! Knorr şeflerinin sizin için özenle hazırladığı 5 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte’nin tarifi, Antep bulguru ve 10 farklı baharatın dengeli birleşiminden oluşur. Damak tadınıza uyacak çiğ köftenin hazırlamak çin ise yapmanız gereken şey çok basit.

Bu tarife ekleyeceğiniz 160 ml kaynar su, 20 g zeytinyağı, 50 g domates salçası ve 20 g nar ekşisi, aradığınız o muhteşem lezzete kavuşmanız için yeterli olacaktır. Bununla birlikte, her haliyle iştahınızı kabartacak bu öğünü daha da lezzetli kılmak için aşağıdaki tavsiyelerimize göz atabilirsiniz.

Farklı tatlar elde etmek adına, hazırladığınız çiğ köfteye isteğinize bağlı olarak biber salçası, sumak ve maydanoz ekleyebilirsiniz. Acı, limon ve tuz miktarını zevkinize göre ayarlayarak kendi yorumunuzu katabilir, size ve sevdiklerinize tam anlamıyla bir lezzet şöleni yaşatabilirsiniz.

Hem lezzetli hem de pratik bir alternatif olan Knorr 5 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte’nin içeriği aynı zamanda bitkisel bazlı beslenme için de uygundur. Siz de Knorr 5 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte’yi evinizde kolayca bulabileceğiniz malzemelerle hazırlayın, sevdiklerinize leziz mi leziz bir yemek armağan edin. Çiğ köfte hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

 

 

İçindekiler Bilgisi
Esmer çiğköftelik bulgur (%83.3), nişasta, isot (%2.6), kurutulmuş öğütülmüş soğan, tuz, kurutulmuş öğütülmüş kırmızıbiber (%1.8), sarımsak, acı kırmızıbiber (%0.9), karabiber, yenibahar, kimyon, bitkisel yağ (ayçiçek), maydanoz, şeker, tarçın, fesleğen, nane.

Alerjen Bileşenler
GLUTEN IÇERIR. İZ MIKTARDA YUMURTA, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI, HARDAL, SOYA, ÇAM FISTIĞI, KEREVIZ, ANTEP FISTIĞI, FINDIK, BADEM SUSAM

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
160 ml kaynarsu,1 yemek kaşığı zeytinyağı,2 yemek kaşığı domates salçası,1 yk nar ekşisi,1 tk biber salçası,1 çk sumak,isteğe bağlı mayadanoz.Bir kaseye Knorr 5 dakikada Etsiz Çiğköfteyi ekleyelim.Üzerinekaynar suyu ekleyelim ve 5 dk bekleyelim diğer malzemeleri ekledikten sonra homojen bir kıvam alıncaya kadar yoğuralım.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 334
Enerji (kj) 1396
Yağ (g) 2.2
Doymuş Yağ(g) 0.6
Karbonhidrat (g) 63
Şekerler (g) 1.7
Lif(g) 12
Protein (g) 7.3
Tuz(g) 2.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız