Knorr Beşamel Sos 70 G #30099400 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Beşamel Sos 70 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,90 TL

adet

Knorr şefleri tarafından özenle hazırlanan Knorr Beşamel Sos’u denediniz mi? Beşamel sosun tadı muhteşem olsa da yapması zaman ve ustalık ister. En leziz yemek soslarından biri olan beşamel sosu yapmak ise Knorr ile artık çok kolay! Knorr Beşamel Sos’u yalnızca su ve süt ile karıştırmanız yeter. Paketin üzerindeki talimatlara uygun olarak hazırladığınız sos, yemeklerinize lezzet katmak için hazır. Hızlı ve kolay bir şekilde hazırladığınız Knorr Beşamel Sos’u dilediğiniz yemekle buluşturun, lezzete doyun. Lazanyadan makarnaya, fırın yemeklerinden sebze yemeklerine; yoğun tadı ve kıvamıyla tüm yemeklerinizin lezzetini artırmaya yardımcı olur. Yemek sos çeşitlerinden beşamel sos, Knorr şefleri tarafından hem sebzeli hem etli yemeklerle mükemmel uyum sağlayacak şekilde hazırlandı. Fırında makarnanın eşlikçisi olan beşamel sos, tüm yemeklerinize eşlik ederek lezzetli sofralar kurmanızı sağlar. Sos çeşitlerinden beşamel sos, Knorr ile tam tadında tam kıvamında! Özenle hazırlanan Knorr Beşamel Sos, pratik hazırlanışı ve damakta bıraktığı leziz tadı sayesinde mutfağınızın vazgeçilmezlerinden biri olacak. Pratik ve leziz yemeklerin sırrı, Knorr paketlerinde saklı! Arkadaşlarınız aniden yemeğe geldiğinde, yorgun hissettiğiniz bir günde, gece acıktığınızda; kolay ve hızlı bir şekilde Knorr Beşamel Sos’u hazırlayın. Basit yemeklerden makarnayı bile zenginleştirin, lezzetini kat kat artırın. Usta şeflerin elinden çıkmış kadar lezzetli bir beşamel sos hazırlamak için Knorr Beşamel Sos’u deneyin, pratik lezzeti keşfedin. Kullanım: 2 su bardağı yarım yağlı süt ve 1 su bardağı su ekleyin, karıştırın. Kaynadıktan sonra 5 dakika kısık ateşte bırakın ve sos hazır! İçindekiler: Buğday unu, yağ tozu (bitkisel yağ (palm), glukoz şurubu, süt proteini), mısır nişastası, yağsız süt tozu, iyotlu tuz, aroma verici, iz miktarda yumurta, hardal, soya, çam fıstığı, kereviz, antep fıstığı, fındık, badem ve susam.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, Mısır Nişastası, Yağ Tozu (Bitkisel Yağ (Palm), Glukoz Şurubu, Süt Proteini), Yağsız Süt Tozu, Tuz, Doğal Tereyağ Aroma Vericisi (Süt Ürünü).

Alerjen Bileşenler
İz Miktarda Yumurta, Hardal, Soya, Çam Fıstığı, Kereviz, Antep Fıstığı, Fındık, Badem ve Susam İçerebilir. Süt ve Süt Ürünleri içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, Kuru ve Kokusuz Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
1- Tencerenin İçine 3 Buçuk Su Bardağı (750 Ml) Soğuk Sütü ve 1 Paket Beşamel Sosu İlave Edin. Bir Çırpma Teli Yardımıyla Sosu Kaynayana Kadar Karıştırın. 2- Kaynamaya Başladıktan Sonra Kısık Ateşte 5 Dakika Boyunca Sürekli Karış

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever San.Ve Tic.Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 460 23
Enerji (kj) 1900 23
Yağ (g) 20 29
Doymuş Yağ(g) 11 55
Karbonhidrat (g) 61 23
Şekerler (g) 4 4
Lif(g) 1 4
Protein (g) 7 14
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız