Knorr İtalyan Usulü Domatesli Bolonez Makarna Sosu 45 Gr #30050908 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr İtalyan Usulü Domatesli Bolonez Makarna Sosu 45 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,50 TL

adet

KNORR DOMATESLİ BOLONEZ MAKARNA SOS 45Gr

 

İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden olan makarnalar İtalyan mutfağını ünlü yapan yemektir ayrıca. İtalyan mutfağının makarnalarla ünlü olmasının sebebi makarnanın içine katılan yahut üstüne dökülen soslarıdır. Bu sosların çeşitliliği makarnaların tadını farklı kılar. Ketçap, mayonez ve soslar kısmında Carrefoursa reyonlarında yer alan Knorr Domatesli Bolonez Makarna Sos 45 gr makarna soslarından en çok tercih edilen soslardır.

Knorr Domatesli Bolonez Makarna Sos 45 gr her bütçeye de oldukça uygundur. Aile ekonomisine uygun olan Knorr Bolonez Makarna oldukça uygun fiyatta kaliteli bir üründür. Carrefoursa reyonlarında bu ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. İçerisinde herhangi bir koruyucu madde içermediği için her yaştan bireyin rahatlıkla makarnalarında kullanabileceği ürün olan Ketçap Knorr Domatesli Bolonez Makarna Sos 45g soslar içerisinde en çok tercih edilen ürün olup tüketicilerin sevgisini kazanmıştır.

İtalyan usulü üretilen Knorr Domatesli Bolonez Makarna Sos 45g arkasında nasıl kullanılacağı ve yapılacağı talimatlar kısmında açıkça ifade edilmiştir. Talimatlarda yazılan oranlara uyularak yapıldığı zaman güzel bir sos olacaktır ve servise hazır hale gelecektir.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız