Knorr Et Suyu Tablet Bulyon 240 g #30088732 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Et Suyu Tablet Bulyon 240 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,90 TL

2,16 TL / Adet

adet

Knorr Et Suyu Bulyon’u hemen deneyin, tüm yemeklerinize kolayca lezzet katın!
Knorr’un bulyonları, sevdiğiniz et suyu lezzetine kolay ve pratik bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Et suyunun vazgeçilmez lezzeti ile yemeklere benzersiz bir dokunuş yapabilirsiniz! Akşam yemeği için hazırladığınız sulu ev yemeğine, pilava, sıcacık çorbaya, soslara; sevdiğiniz tüm yemeklerde et suyu bulyon kullanabilirsiniz. Knorr Et Suyu Bulyon, kolayca ve homojen dağılan yapısı sayesinde, yemeğinizin her kaşığında aynı lezzeti almanızı sağlar. Et suyunun kendine özgü lezzetiyle Knorr Et Suyu Bulyon, damağınızda iz bırakır ve her yemekte garanti lezzet sunar.
Ekstra baharata ve tuza gerek duymadan, lezzet yönünden zengin yemekler hazırlamak Knorr’un et bulyonları ile çok kolay! Bir adet Knorr Et Suyu Bulyon tabletini açın, bir kâsede sıcak su ile eritin. Erittiğiniz bulyonu direkt olarak yemeklerinizin suyuna ekleyin ve et suyunun verdiği lezzetin tadını çıkarın.
Knorr Et Suyu Bulyon yemeklerinizle ve mutfağınızla buluşmadan önce nasıl hazırlanıyor, biliyor musunuz? Knorr olarak sizin için her şeyi özenle seçiyor ve hazırlıyoruz. Seçtiğimiz kaliteli sığır etlerini saatlerce ağır ateşte kaynatıyoruz, daha sonra kurutuyoruz. Et suyunun lezzetini tuz ve baharatlarla zenginleştiriyor, sizler için özenle paketliyoruz. Et suyu tabletimizi sizinle ve özenle yaptığınız yemeklerinizle buluşturmaya işte böyle hazırlıyoruz. Siz de Knorr Et Suyu Bulyon’u deneyin, zengin ve kaliteli içeriği ile yemeklerinizi taçlandırın. 
Kullanım:
Bir tablet Knorr Et Suyu Bulyon’u bir kâsede sıcak su ile eritin, yemeklerinizle buluşturun.
İçindekiler:
İyotlu tuz, bitkisel yağ (palm), aroma arttırıcılar (monosodyum glutamat, disodyum inosinat, disodyum guanilat), nişasta, kıvam arttırıcı (ksantan gam), aroma vericiler, şeker, sirke tozu, kurutulmuş öğütülmüş soğan, kurutulmuş öğütülmüş havuç, kurutulmuş öğütülmüş sığır eti (%0.01), kurutulmuş öğütülmüş kereviz.

•    24 tablet Knorr Et Suyu Bulyon içerir, her yemeğe lezzet katar.
•    Knorr’un özenle seçtiği kaliteli sığır etlerinin saatlerce ağır ateşte kaynatılması ve kurutulmasıyla hazırlanır.
•    Kullanımı pratiktir ve kolayca erir.
•    Homojen bir şekilde dağılır, her kaşıkta aynı lezzeti almanızı sağlar.
•    Ekstra baharata ve tuza ihtiyaç duymadan leziz yemekler hazırlayabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
İyotlu tuz, bitkisel yağ, (palm), aroma arttırıcılar (monosodyum glutamat, disodyum inosinat, disodyum guanilat), nişasta, kıvam arttırıcı (ksantan gam), aroma vericiler, şeker, sirke tozu, kurutulmuş öğütülmüş soğan, kurutulmuş öğütülmüş havuç, kurutulmuş öğütülmüş sığır eti, kurutulmuş öğütülmüş kereviz.

Alerjen Bileşenler
İz miktarda buğday, yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, çam fıstığı ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,Kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
5 bardak sıcak suda 1 adet Knorr et suyu tabletini karıştırarak eritin ve hazırladığınız et suyunu çorbalarınıza ilave edin.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 280
Enerji (kj) 1200
Yağ (g) 19
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 15
Şekerler (g) 2
Protein (g) 8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız