Knorr Köfte Harcı Anne Köftesi Tadında Nefis Lezzet 2 Kullanımlık 82 G #30098733 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Köfte Harcı Anne Köftesi Tadında Nefis Lezzet 2 Kullanımlık 82 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
33,90 TL 25,43 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Tarifini annelerden alan Knorr Köfte Harcı ile köfteler anne eli değmiş gibi! Geleneksel Türk damak tadının eşsiz lezzeti köfte, Knorr ile sofralarınıza geliyor. Knorr Köfte Harcı ile lezzetli mi lezzetli köfteler hazırlamak çok pratik. Anne köftesi tadında nefis lezzeti Knorr Köfte Harcı ile yakalayın. Tam tadında ve tam kıvamında köfteler yapmak için sadece bir miktar su, Knorr Köfte Harcı ve kıyma yeter. Anne köftesini aratmayacak leziz köfteleri Knorr ile hazırlamak, işte bu kadar kolay! Köfte yapmayı zor bulanlar için pratik bir çözüm sunan Knorr Köfte Harcı, aradığınız anne köftesi lezzetini sizinle buluşturur. Köfteye lezzet katan baharatların bir arada bulunduğu harcı kıyma ve suyla karıştırın, anne köftesi tadında nefis lezzetin tadını çıkarın. Sofraların vazgeçilmez lezzetini bir de Knorr Köfte Harcı ile deneyin. Protein ve lif kaynağı Knorr Köfte Harcı, doğal malzemeler kullanılarak hazırlanmıştır. Köftenin tadını mükemmel kılan eşsiz baharatların ve doğal malzemelerin muhteşem uyumu Knorr Köfte Harcı paketlerinde sizi bekliyor! Tarifini ve lezetini annelerden alan Knorr Köfte Harcı 2 kullanımlıktır. Knorr Köfte Harcı’nı nasıl mı kullanmalısınız? 500 gr kıyma, 1 yumurta ve ½ su bardağı suya ekleyerek kullanın. Yoğurduktan sonra harca şekil verin ve dilediğiniz şekilde pişirin. Besleyici ve lezzetli köfteler hazırlamak, Knorr Köfte Harcı ile işte bu kadar kolay! Kullanım: Derin bir kâsenin içine 500 g köftelik az yağlı kıymayı, 1 paket köfte harcını ve ½ su bardağı suyu koyun. Karışıma 1 yumurta kırıp harç kıvamına gelinceye kadar yoğurun. Harca şekil verdikten sonra yağsız tavada, fırında, ızgarada veya mangalda; dilediğiniz şekilde pişirip sıcak olarak servis edin. Anne köftesi tadında nefis lezzeti afiyetle yiyin!

İçindekiler Bilgisi
Galete Unu (Buğday Unu, Tuz, Maya), Buğday Unu, Kurutulmuş Öğütülmüş Soğan, Tuz, Kurutulmuş Öğütülmüş Sarımsak, Kimyon, Karabiber, Maydanoz, Bitkisel Yağ (Palm), Acı Kırmızı Biber.

Alerjen Bileşenler
İz Miktarda Yumurta, Süt ve Süt Ürünleri, Hardal, Soya, Çam Fıstığı, Kereviz, Antep Fıstığı, Fındık, Badem ve Susam İçerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, Kuru ve Kokusuz Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
1- Derin Kasenin İçine 500 Gr Köftelik Az Yağlı Kıymaya 1 Paket (41 Gr) Köfte Harcını Ve ½ Su Bardağı (100 Ml) Suyu Koyun. Karışıma 1 Yumurta Kırıp Harç Kıvamına Gelinceye Kadar Yoğurun. 2- Harca Şekil Verdikten Sonra Yağsız Tavad

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever San.Ve Tic.Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 340 17
Enerji (kj) 1400 17
Yağ (g) 4.5 6
Doymuş Yağ(g) 1.5 8
Karbonhidrat (g) 59 23
Şekerler (g) 4.5 5
Lif(g) 7 28
Protein (g) 15 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız