Knorr Çabuk Noodle Körili 66 Gr #30282614 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Çabuk Noodle Körili 66 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
3 dakika içinde lezzete doymaya hazır mısın?
 
Günün yoğun temposu arasında lezzetli ve pratik bir çözüm arıyorsan, Knorr Çabuk Noodle tam senlik! Leziz Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle’ın, sebze ve baharat karışımıyla olan eşsiz uyumuna bayılacaksın; çünkü Knorr Şefleri bu özel lezzeti senin için hazırladı. Kaynar suya koy, karıştır ve keyfini çıkar.
 
Tat, hamur ve baharat dengesi olarak birbirinden leziz noodle çeşitlerimizin her biri, Knorr’un lezzeti ve kalitesiyle bir araya geldi! Sen de yoğun iş temposunda ya da eve döndüğünde sağlıklı ve lezzetli pratik bir yemek mi arıyorsun?  O halde Knorr Çabuk Noodle tam da aradığın şey!
 
Yeni Knorr Çabuk Noodle, Hızlı ve Lezzetli!
 
Sürdürülebilir tarımı destekliyor, lezzetli sebzeleri mevsiminde özenle topluyor ve kurutuyoruz. Sonrasında birçok baharatın karışımından elde edilen köriyi, şeflerimizin tarifleriyle harmanlayarak sana sunuyoruz. Sen de yemekten keyif alacağın ve her an yanında olan Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle ile hayatını kolaylaştır!
 
Nefis aroması ve düşük doymuş yağ oranıyla Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle vazgeçilmezin olacak!
 
Köri aşığı mısın?
 
O zaman Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle tam da aradığın şey! Lezzetini 7 farklı baharatın uyumundan alan Yeni Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle seni bekliyor! Birbirinden lezzetli sebzelerin öğütülüp kurutulması ve köriyle bir araya gelmesiyle üretilen bu eşsiz tatla sen de lezzete doy!
Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle Yenilenen Lezzeti ile seni bekliyor!
 
Lezzete doymak için tek yapman gereken bir kapta noodle’ı, paket içinden çıkan çeşniyi, kaynar suyu karıştırmak ve 3 dakika kısık ateşte pişirmek. Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle servise hazır! 
 
Afiyet Olsun😊
 
Köri Çeşnilidir.
Lezzetli ve pratiktir. 3 dakikada hazırlanır.
Düşük doymuş yağ oranına sahiptir.
Mevsiminde toplanan sebzelerin kurutulup öğütülmesi ile yapılır.
Enfes baharatlar ile harmanlanarak hazırlanır. 
 
İçindekiler Bilgisi
Çabuk Noodle (%91) Buğday unu , Bitkisel yağ (palm, ayçiçek ,kanola),tuz, kabartıcı(potasyum karbonat),stabilizör ( sodyum trifosfat), sarımsak, asitlik düzenleyici (sitrik asit) Çeşni (%9) : Nişasta,iyotlu tuz,maya özütü, aroma vericiler,şeker,baharat karışımı (köri)(%7.5),kişniş (%6.5),sarımsak (%4),kurutulmuş öğütülmüş soğan, kırmızı biber (%2),zerdeçal, zencefil,kimyon

Alerjen Bileşenler
Buğday unu içerir. İz miktarda yumurta,süt ve süt ürünleri, hardal, soya , badem , fındık, antep fıstığı ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Güneş ışığından uzak, serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-54-K-012681

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 76 4
Enerji (kj) 319
Yağ (g) 3.5 5
Doymuş Yağ(g) 0.8 4
Karbonhidrat (g) 9.7 4
Şekerler (g) 0.7 1
Lif(g) 0.5 2
Protein (g) 1.5 3
Tuz(g) 0.5 8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız