Knorr Hazır Çorba Kremalı Tavuk 65 Gr #30098710 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Hazır Çorba Kremalı Tavuk 65 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,75 TL 19,34 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Soğuk kış günlerinde, bir iş gününün öğle arasında, ailenizle oturduğunuz iftar sofrasında, gece aniden acıkınca sıcacık bir çorbadan daha iyi ne olabilir? Böyle anlarda ille de çorba, herkese çorba diyoruz! Knorr’da her sofraya, her damak tadına uygun bir çorba var. Sofraların vazgeçilmezi Knorr çorbalarının eşsiz lezzeti, günün her anında yanınızda! Knorr şeflerinin tarifleriyle hazırlanan birbirinden lezzetli çorba çeşitlerinden Knorr Kremalı Tavuk Çorbası, içinizi ısıtmak için sofralarınıza misafir olmaya geliyor. Çorbanız için gerekli tüm malzemeleri Knorr sizin için tek pakette bir araya getirdi. Özenle seçilen Banvit tavuklarından gelen enfes lezzet tam tadında, tam kıvamında Knorr Kremalı Tavuk Çorbası’nda! Lezzetli ve doyurucu bir öğün olan Knorr Kremalı Tavuk Çorbası’nın lezzetine ulaşmak için tavuk etini özenle seçiyoruz. Sürdürülebilir tarıma önem veriyor, güneşte olgunlaşan sebze ve baharatları mevsiminde topluyoruz. Tıpkı tarhana gibi, evde yaptığınız geleneksel yöntemlerle özenle seçtiğimiz sebzeleri kurutuyoruz. Üstelik hava, ışık ve neme karşı koruma sağlayan 3 katlı paketlerimiz ile çorbalarımızın tazeliğini uzun süre koruyoruz. Knorr şeflerinin ustalıkla hazırladığı çorba tariflerinden Knorr Kremalı Tavuk Çorbası, sevdiğiniz çorba lezzetini sofralarınıza taşır. Mevsiminde toplanan sebzeler, yemeğe lezzet katan baharat karışımları ve nefis Banvit tavuklarıyla hazırlanan Knorr Kremalı Tavuk Çorbası, sofralarınıza lezzet katacak. Üstelik kremalı çorba kıvamını tutturmak, Knorr ile artık çok daha basit. Knorr Kremalı Tavuk Çorbası’nın muhteşem lezzetine ulaşmak için yapmanız gerekenler son derece pratik. Hazırlanışı: 4 porsiyonluk 1 paket Knorr Kremalı Tavuk Çorbası karışımını 1 litre soğuk suya ekleyin. Karışım kaynayana kadar karıştırın. Kısık ateşte 10 dakika kadar pişirdiğiniz Knorr Kremalı Tavuk Çorbası, biraz dinlendikten sonra yoğun lezzeti ile içime hazır hale gelir. Knorr Kremalı Tavuk Çorbası’nın kullanım şeklini istediğiniz kıvama ve damak zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Daha yoğun bir kıvam elde etmek için daha az su kullanabilirsiniz. Haydi, herkes sofraya! Sofralarınızı şenlendiren, 5 dakikada pişen çabuk çorba Knorr Kremalı Tavuk Çorbası’nın tadı damağınızda kalacak. Knorr, lezzeti iyilikten. Ürün İçeriği: Buğday unu, mısır nişastası, iyotlu tuz, yağ tozu (peyniraltı suyu tozu (süt ürünü)), süt şekeri, bitkisel yağ (palm)), aroma vericiler, yağ (tavuk), şeker, maya özütü, kurutulmuş öğütülmüş soğan, kurutulmuş öğütülmüş tavuk eti (%0,3), maydanoz, karabiber özütü, zerdeçal.

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, mısır nişastası, iyotlu tuz, yağ tozu, (bitkisel yağ (palm),glukoz şurubu, süt proteini), aroma vericiler, yağ (tavuk), şeker, maya özütü, kurutulmuş öğütülmüş soğan, kurutulmuş öğütülmüş tavuk eti (% 0.3), maydanoz, karabiber özütü, zerdeçal.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.İz miktarda yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, badem, fındık, antep fıstığı, ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
1. paket Knorr Kremalı Tavuk Çorbası'nı (65 g) 5 su bardağı (1 litre) soğuk suya ilave edelim. 2. Kaynayana kadar karıştıralım. 3. Kısık ateşte 10 dakika pişirdikten sonra dinlendirip servis edelim. 

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 25
Enerji (kj) 100
Yağ (g) 0.6
Doymuş Yağ(g) 0.3
Karbonhidrat (g) 4
Şekerler (g) 0.2
Protein (g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız