Knorr Hazır Çorba Mercimek 76 Gr #30097920 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Hazır Çorba Mercimek 76 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,75 TL 19,34 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Ailecek yediğimiz yemeklerin tadı başkadır. Hep beraber oturduğumuz kalabalık sofralarda, yorgun bir günün sonunda, soğuk kış günlerinde eve geldiğimizde tenceredeki sıcacık çorbanın kokusunu içimize çekeriz. İşte tam da o anda yanınızda olan Knorr Mercimek Çorbası, tam tadında tam kıvamında karışımı ile içinizi ısıtarak öğünlerinizin vazgeçilmezi olacak! Sürdürülebilir tarım destekçisi Knorr, “İlle de Çorba, Herkese Çorba” diyerek birbirinden lezzetli çorba çeşitleri ile her ana ve her damak zevkine uygun bir lezzet sunmayı hedefliyor. Sizi her seferinde tam tadında tam kıvamında lezzete ulaştıracak hızlı çorbanın sırrı ise güneşte olgunlaşmış, mevsiminde toplanmış meyve ve sebzelerden geliyor. Dengeli karışımını evlerde yapılan kurutma işleminden ilham alarak geleneksel yöntemlerle hazırlayan Knorr, tüm zamanların klasiği mercimek çorbasını yeniden yorumluyor. Çorbanız için gerekli tüm malzemeleri Knorr sizin için tek pakette bir araya getiriyor. Protein ve lif kaynağı Knorr Mercimek Çorbası, 3 katlı ambalajı ile hava, ışık ve neme karşı koruma ve uzun süre tazelik sağlıyor. Üstelik ambalaj geri dönüştürülebilirdir. Şimdi, doğa sevgisi ve şeflerimizin usta dokunuşlarıyla hazırlanan pratik çorba tariflerinden mercimek çorbasının yapılışını inceleyelim. Öncelikle 1 paket Knorr Mercimek Çorbası’nı 5 su bardağı (1L) suya ilave etmeniz ve kaynayana kadar karıştırmanız gerekiyor. Kısık ateşte 15 dakika pişirildikten sonra dinlendirilen çorba, servise hazır hale geliyor. En keyifli anlarınızda sevdiklerinizle paylaşacağınız çorbalar çok beğenilecek! Siz de Knorr Mercimek Çorbası’nı deneyin, lezzeti iyilikten gelen o muhteşem tat ile sofralarınızı taçlandırın. Haydi Herkes Sofraya!

İçindekiler Bilgisi
Kırmızı mercimek unu (%45,5), buğday unu, irmik (buğday), iyotlu tuz, maya özütü, şeker, aroma vericiler, kırmızı mercimek, (%1,3), bitkisel yağ (palm), kurutulmuş öğütülmüş soğan, zerdeçal, sirke tozu, sebze suyukonsantreleri (kereviz, havuç, pırasa, soğan), pul kırmızıbiber, karabiber özütü, kimyon, nane.

Alerjen Bileşenler
Gluten ve kereviz içerir.İz miktarda yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, badem, fındık, antep fıstığı ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
1. 1 paket Knorr Mercimek Çorbası'nı (76 g) 5 su bardağı (1 litre) soğuk suya ilave edin. 2. Kaynayana kadar karıştırın. 3. Kısık ateşte 15 dakika pişirdikten sonra dinlendirip servis edin. Afiyet olsun.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 340
Enerji (kj) 1422
Yağ (g) 2.8
Doymuş Yağ(g) 0.8
Karbonhidrat (g) 61.4
Şekerler (g) 2.4
Protein (g) 17.6
Tuz(g) 8.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız