Knorr Şinitzel Pane Harcı 90 G #30099399 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Şinitzel Pane Harcı 90 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27,90 TL

adet

Knorr Pane Harcı’yla dışı çıtır, içi yumuşacık tavuklar en pratik şekilde sofranıza gelmeye hazır! Knorr Pane Harcı ile restoranlarda yediğiniz lezzette dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık tavuklar yapmak çok kolay. Restoranlarda yediğiniz çıtır tavukları, evde Knorr Pane Harcı ile son derece pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Sadece 4 adet (500 gram) tavuk, 2 adet yumurta ve Knorr Pane Harcı ile tadına doyulmaz lezzetler yaratmanız mümkün. Dışı çıtır mı çıtır, içi yumuşacık ve sulu tavuklar ile sofranıza lezzet katın. Restoranlardan aldığınız tavuk kovalarını unutun! Knorr Pane Harcı ile dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık tavukları kolayca kendiniz hazırlayın. Knorr Pane Harcı ile onlarca farklı ve lezzetli tarif hazırlayabilirsiniz. Dana eti, kuzu eti, hindi eti ve diğer et ürünlerini hazırlarken Knorr Pane Harcı kullanarak farklı lezzetler elde edebilirsiniz. Hazırladığınız tarife çıtırtı katan Knorr Pane Harcı mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. Ayrıca Knorr Pane Harcı, içerisindeki baharatlar ile tavuğun tadına lezzet katar. Koruyucu ve renklendirici içermeyen zengin içeriğiyle Knorr Pane Harcı; tavuk etine, dana etine, kuzu etine ve dilediğiniz her tarife çok yakışacak. Knorr Pane Harcı ambalajını açtıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösterin. Kapalı olarak ise güneş ışığı ve nemden uzak olarak saklayın.

İçindekiler Bilgisi
Galeta Unu (Buğday Unu, Tuz, Tatlı Kırmızı Biber Özütü, Maya), Pirinç Unu, Mısır Nişastası, İyotlu Tuz, Bitkisel Yağ (Palm), Kurutulmuş Öğütülmüş Kırmızı Biber, Kurutulmuş Öğütülmüş, Soğan, Kurutulmuş Öğütülmüş Sarı

Alerjen Bileşenler
İz Miktarda Yumurta, Süt ve Süt Ürünleri, Hardal, Soya, Çam Fıstığı, Antep Fıstığı, Fındık, Badem ve Susam İçerebilir. Kereviz İçerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, Kuru ve Kokusuz Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
1- Düz bir tabağın içine pane harcını dökün. 2- Ayrı bir kaba 2 yumurta kırıp çırpın. 3- 4 adet (600g) ince dövülmüş tavuk göğsü dilimlerini önce yumurtaya batırıp, ardından pane harcına iyice bulayın. 4- Tavuk göğüslerinin

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever San.Ve Tic.Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 360 18
Enerji (kj) 1500 18
Yağ (g) 3.5 5
Doymuş Yağ(g) 1 5
Karbonhidrat (g) 69 27
Şekerler (g) 5 6
Lif(g) 4.5 18
Protein (g) 10 20
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız