Komili Riviera Zeytinyağı 500 ml #30093438 | CarrefourSA
Marka: KOMILI

Komili Riviera Zeytinyağı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
208,95 TL


Komili Riviera Zeytinyağı 500 ml, CarrefourSA reyonlarında, Zeytin Yağı kategorisinde yer alıyor. Karşı konulmaz lezzetlerin sırrı olan ürün, sağlıklı özelliği ile tercih ediliyor. Dolmalardan sarmalara, barbunyadan şakşukaya, enginardan kerevize, zeytinyağlı leziz kızartmalardan deniz mahsullerine kadar pek çok yemeğe tat verebiliyor. Zeytinin doğal koku ve tadını şişelenmiş halde sizlere ulaştıran ürün, natürel ve rafine yağların karışımından oluşuyor. Hafif aroması, yemeklere lezzetli bir dokunuş sunuyor. Sıcaklar için özel olan ürün, soğuk meze ve salatalarda da kullanılabiliyor.

Ayvalık ve Körfez bölgesinin en iyi zeytinlerinden imal ediliyor. Markanın 100 yılı aşkın tecrübesi modern teknoloji ile birleştirilerek üretiliyor. Sektörünün kalite çıtasını yükselten ve referans değeri olan ürünler, seri üretimde özel sıkımın lezzetini arayanlara hitap ediyor. Doğanın armağanı olan özel meyvelerin aromasını katkısız sunumla sofralarınıza taşıyor. Yarım litrelik şişesi ise pratik taşıma ve kolay kullanım sağlıyor. Hijyenik dolum özelliği ve dayanıklı şişesi ile hava almadan uzun süre tazeliğini koruyor.

Ege Bölgesi'nin en taze mahsulünün güçlü ve iştah açıcı aromasını mutfaklarınıza taşımak için ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Riviera Zeytinyağı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Bunge Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Kucukyalı Centrıum Is Mrkz. Maltepe/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000555

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 900
Enerji (kj) 3700
Yağ (g) 100
Doymuş Yağ(g) 17
Tekli Doymamış Yağ(g) 72
Çoklu Doymamış Yağ(g) 11
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız