Komili Taş Baskı Zeytinyağı 500 ml #30098720 | CarrefourSA
Marka: KOMILI

Komili Taş Baskı Zeytinyağı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Komili Tas Baskı Zeytinyagı 500 ml

Komili Taş Baskı Zeytinyağı 500 ml, CarrefourSA Sıvı Yağlar reyonunun zeytinyağı bölümünde yer alıyor. Naturel zeytinyağının şişesinin tasarımında zeytin toplayan Anadolu kadınından ilham alınarak oluşturulmuş detaylar göze çarpıyor. Ürün, ödüllü şişe tasarımı ile mutfağınızın görünümüne hoş bir hava katarak, damağa olduğu kadar göze de hitap ediyor.

Taş baskı yöntemiyle elde edilen zeytinyağı, Ayvalık yöresinden toplanan zeytinlerden üretilir. Yumuşak ve buruk bir tada sahip olan zeytinyağının üretim aşamaları besin değerinin korunmasına yardımcı olur. Komili zeytinyağı, geleneksel yöntemlerle ezilen zeytinlerin yağından elde edilen naturel sızma zeytinyağları kategorisinde yer alıyor. 0,5 civarında asitlik derecesine sahip olan ürüne, kahvaltılarınızda baharatlarla renklendirerek de yer verebilir, tam tahıllı veya kepekli ekmeklerle afiyetle tüketebilirsiniz.

Gurmelerin tercihi Komili zeytinyağını sebze yemeklerinde, ızgaralarda, balıklarda ve salatalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Naturel zeytinyağının yumuşak ve buruk lezzetini mezelerinizi ve zeytinyağlılarınızı hazırlarken de tercih edebilir, ailenize ve sevdiklerinize hafif Ege lezzetlerini sunabilirsiniz.

Hem göze hem de damağa hitap eden taş baskı zeytinyağını denemek istiyorsanız hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 79199

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız