Koroplast Kilitli Poşet 15 Adet (20x25 cm) #30097512 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Kilitli Poşet 15 Adet (20x25 cm)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Kilitli Poşet 20X25

Ev düzeni ve zücaciye bölümünde yer alan Koroplast kilitli poşet 20x15 saklama poşetleri ev hanımlarının en çok tercih ettiği düzenleme ürünlerinden biridir. Yılların getirdiği kalite ve güvenle Koroplast markası buzdolabı ürünleri konusunda ön plana çıkmıştır. Markanın poşetleri kaliteli ve dayanıklıdır. Bu nedenle özellikle buzdolabına yiyecek atarken tercih edilir. Kilitli poşetlerin çeşitli kullanım alanları vardır. Çok amaçlı ev düzenleme ürünleri olduğundan tek bir alandan söz etmek yeterli değildir. Öncelikle mutfağınızdaki dağınık gıdaların derli toplu durması için tercih edilir. Ağzının kilitli olması da dökülmeyi önler. Kuru gıdaları, çerezleri, bitki çaylarını bu kilitli poşetlere koyarak saklayabilirsiniz. Ağzının kilit özelliği sayesinde dökülmeyen gıdalar uzun süre kullanılabilir. En çok da buzluğa sebze atarken kullanılır. Buzluk veya derin dondurucu içine kışlık erzak hazırladığınızda bu kilitli poşetlere koyarak dondurucuya yerleştirdiğinizde ihtiyacınız olduğunda aynı şekilde çıkartıp kullanma imkânınız vardır. Bu avantajlı ve çok amaçlı poşetleri CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Mutfak ürünleri reyonunun yiyecek koruyucular bölümünde yer alan Koroplast kilitli poşet 20x25 pasta ve kurabiyeleriniz için de kullanılabilir. Fazla yaptığınız poğaçaları, kurabiyeleri bu kilitli poşetler ile buzdolabına atabilirsiniz. Böylece ihtiyacınız olduğunda taze bir şekilde ilk günkü gibi çıkartıp kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız