Bigpoint Körüklü Dosya #30283235 | CarrefourSA
Marka: BİGPOİNT

Bigpoint Körüklü Dosya

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
46,75 TL

3,60 TL / Adet

CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde
Körüklü Dosya

Çalışma hayatınızda çok sayıda belge ve kağıtların dağınıklığı arasında kayıp mı oluyorsunuz? Bigpoint Körüklü Dosya hayatınıza yeni bir düzen getirmek için tüm özelliklere sahip!

Bigpoint Körüklü Dosya, birçok bölmesi ile kağıt belgelerin en verimli şekilde kategorize edilmesini sağlar. Bu sayede dosya içerisindeki belgelere tekrar ihtiyacınız olduğunda çok kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz. Bigpoint Körüklü Dosya içerisinde bulunan bölmeleri ayrı ayrı isimlendirebilir, daha organize bir düzen sağlayarak zamandan tasarruf edebilirsiniz. 

Aynı zamanda Bigpoint Körüklü Dosya ile belgeleriniz kırışmaz, uzun süre temiz bir şekilde saklanabilir. Okul ve iş hayatında düzenli olmanın başarıya etkisi göz önünde bulundurulduğunda Bigpoint Körüklü Dosya, bu yoldaki en önemli yardımcılarınızdan biri olur. Birçok bölmesi ile düzen ve disiplin sağlamanıza destek olur, belgelerinizi daima korur. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız