Koska Fıstıklı Helva 1 kg Paket #30073270 | CarrefourSA
Marka: KOSKA

Koska Fıstıklı Helva 1 kg Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Koska Fıstıklı Helva 1 kg Paket

1907 yılından beri kahvaltıların vazgeçilmezi Koska Fıstıklı Helva 1 kg Paket CarrefourSA süt ve kahvaltılık bölümünün tahin, pekmez, helva reyonunda yer alıyor. İçeriğinde yer alan susamlar en iyilerinden seçiliyor ve hijyenik değirmende ezilerek tahin haline getiriliyor. Türk damak tadına uygun geleneksel lezzet, son derece sağlıklı, doyurucu ve besleyici ve enerji verici özelliği ile günün her saatinde rahatlıkla tüketilebilir. Fıstık taneleri ile taçlandırılmış helva, lezzeti ile damaklarda enfes bir tat bırakıyor.
Tahin ve şekerin bir araya gelmesi ile oluşan helvanın içeriğinde, asitlik düzenleyici, vanilin aroması ve çöven ekstraktı yer alıyor. Tamamen doğal yöntemlerle üretilen ve içeriğinde hiç bir katkı ve koruyucu madde bulunmayan Koska helvaları, protein, fosfor, kalsiyum ve E vitaminince zengindir. Lezzetini ve özelliğini kaybetmemesi için serin ve kuru yerde ağzını sıkı kapatarak muhafaza edebilirsiniz. Bu uygun koşullar içerisinde barındırılan 1 kilogramlık paket içerisinde helvalar, uzun süre bozulmadan kalabilir. Koska ayrıcalığı ile helvaları farklı tarifler içerisinde kullanarak da tüketebilirsiniz.
Sofralarınızı lezzetlendirecek, öğün arası ağzınızı tatlandıracak, besin değeri yüksek keyif dolu fıstıklı helvayı sepetinize ekleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 3435
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız