Kotex Ultra Dev Ekonomik Paket Uzun 28'li #30073457 | CarrefourSA
Marka: KOTEX

Kotex Ultra Dev Ekonomik Paket Uzun 28'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Kişisel bakım ürünleri bölümünü kadınlar için son derece önemli ve hayat kurtarıcı bir ürün seçeneğinin de yer aldığı reyonu ifade eder. Kotex Ultra Dev Ekonomik Paket Uzun 28'li kişisel bakın ürünleri arasında yaptığınız küçük bir gezinti sonrası karşınıza çıkacaktır. Ped seçimi oldukça önemli bir konudur. Seçtiğiniz pedin markası, sızdırmazlığı ve iç yüzeyi tercihleri etkileyen faktörlerdir. Kotex pedlerin iç yüzeyi pamuksudur. Bu nedenle sıvı hissettirmez ve cildin tahriş olmasını önler. Böylece taşma durumu ile karşılaşılmaz. Bu özel günleri güvenle atlatabilmek kaliteli ped seçiminden geçer. Kaliteli ve dayanıklı pedler ile gün içinde ve çalışırken kendinizi rahatsız hissetmezsiniz. Sürekli kontroller ve panikten kurtulmak için sızdırmaz pedleri tercih etmeniz gerekir. Gece ürünleri geceleyin daha rahat uyumanız ve hareketler sonucu istenmeyen sorunlar ile karşılaşmamanız için özel olarak üretilmiştir. Gece pedlerini tercih ederek saatlerce cildinizin kuru kalmasını sağlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında markanın aranan ürünlerini bulabilirsiniz.

Makyaj ürünleri reyonunun bayan ped & hijyen ürünleri arasından Kotex Ultra Dev Ekonomik Paket Uzun 28'li ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız