Kotex Ultra Süper Ekonomik Uzun 20'li #30090783 | CarrefourSA
Marka: KOTEX

Kotex Ultra Süper Ekonomik Uzun 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Yoğun regl dönemleri için uzun ped kullanmaya ihtiyaç duyuyorsanız Kotex Ultra Süper Ekonomik Paket Uzun 20'li, tercih etmeniz için mükemmel bir seçenek olacaktır. Hassas günlerinizde ihtiyaç duyduğunuz rahatlığı ve esnekliği kolayca bulabileceğiniz ürün, bir ped için gerekli olan tüm özelliklere sahip. Hızlı emici merkezi sayesinde ıslaklığı anında giderir. Özel olarak tasarlanmış pamuksu üst yüzeyi, regl dönemlerinizdeki kaşıntı sorununu ortadan kaldırır. İç çamaşırına mükemmel bir uyum sağlamak için geliştirilmiş ergonomik kanatları ile gün içerisinde sızıntı korkusu yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünün orta yüzeyinde yer alan emici bölge ve sıvı kilit sistemi sayesinde iç çamaşırınızın kirlenmesini de önleyebilirsiniz.

 Dermatolojik testlerden geçerek onaylanan Kotex ultra kanatlı uzun ped, hassas günlerinizi kabus olmaktan çıkarıyor. Pedinizi gerekli sıklıkta değiştirmeniz halinde gerekli hijyeni sağlar ve jinekolojik problemlere karşı önlem almanıza destek olur. Pratik ambalajı sayesinde sağlıklı ve kolay bir şekilde muhafaza etmeniz daha kolay olacaktır. Kotex ultra kanatlı uzun pedi, pedler reyonunda rahatlıkla bulabilirsiniz.
 Özel günlerinizde vazgeçilmeziniz olacak ürünü denemek istiyorsanız hemen sepetinize ekleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız