Kotex Ultra Süper Ekonomik Gece 18'li #30090784 | CarrefourSA
Marka: KOTEX

Kotex Ultra Süper Ekonomik Gece 18'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Hijyenik yapısıyla Kotex Ultra Süper Ekonomik 18'li Gece, Pedler reyonunda hizmetinize sunuluyor. Taşıdığı özelliklerle kendisini ispatlayan ürün, menstrüasyon dönemlerindeki kadınların geceleri de konforlu geçirmesine yardımcı oluyor, hareket rahatlığı veriyor.


 Ürün pamuksu üst yüzeyi ve ipeksi kanatları ile cildinize hak ettiği rahatlığı sağlıyor. Ergonomik yapısı ve iç çamaşıra iyi uyum sağlamaya yarayan kanatlarıyla cildinizle ve hareketlerinizle mükemmel uyum sunuyor. Hızlı emici merkezi ve koruma kanalları ile sızıntılara karşı koruyor. Gece için özel olarak tasarlanan ürün, uzunluğunun yanı sıra yüzde 30 genişletilmiş arka yüzeyi ile de geceleri için gerçekçi bir koruma elde ediyor. Geniş yapışkan alt yüzeyi, ürünün çamaşıra en iyi şekilde yerleşmesine yardımcı oluyor. Böylece ürün ideal bir hijyenik ped olarak beklenen tüm özellikleri bir arada sunuyor.

 Dermatolojik olararak test edilen Kotex Ultra cilt dostu bir yapı sergiliyor. Kuru petek dokulu üst yüzeyi ile ıslaklık hissini azaltıyor ve konfor veriyor. Sağlığınızı muhafaza etmeniz için, hijyenik pedlerin sık değiştirilmeleri öneriliyor. Kolay tutulabilmesini sağlayan pratik ambalajıyla ürüne sahip olmak isterseniz, ürünü hemen sepete atarak kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız