Kühne Közlenmiş Biber 670 G #30086640 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Közlenmiş Biber 670 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

adet

 

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde, konserveler arasında yer alan ürünler pratik kullanımları ve lezzetli tatları ile lezzetinden vazgeçemeyeceğiniz ürünler arasında yer alacaklardır. Özellikle de kış aylarında tercih edilen bu ürünler, sizler için en lezzetli halleri ile en hijyenik ortamlarda konserve edilmektedir. Bu ürünler arasında yer alan Kühne Közlenmiş Biber 640 gl de Kühne markasının profesyonellik ile ürettiği közlenmiş biberlerden oluşmaktadır. Koruyucu ve renklendirici içermeyen bu ürün, Türk tipi közlenmiştir. Geleneksel tatlardan vazgeçemeyen ve biber közlemesini sevenler bu ürünün müptelası olacaklardır. 640 gboyutunda olan bu ürün CarrefourSA reyonlarında sizlere en uygun saklama koşulları altında ve en uygun fiyatlar dâhilinde sunulmaktadır.

Kühne Közlenmiş Biber 640 g ürününü konserveler reyonu içerisinde, diğer sebze konserveleri arasında, közlenmiş biberler içerisinde bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve size en uygun ödeme yöntemini kullanarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit seçeneğini kullanabileceğiniz gibi dilerseniz da online olarak ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Ürün aynı gün içerisinde adresinize teslim edilmektedir.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız