Kühne Nar Ekşili Sos 500 ml #30116639 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Nar Ekşili Sos 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

adet
Kühne Nar Ekşili Sos 500 ML

Çoğu kimsenin severek tükettiği nar ekşisi, artık evlerde de kolaylıkla bulunabilen bir sos haline geldi. İster yemeklerinizde ister salatalarınızda kullanabileceğiniz Kühne nar ekşili sos 500 ml, mutfaklarda kolayca kullanılabilmesi için pratik bir biçimde tasarlanmış şişesi ile ‘Soslar’ reyonunda sizleri bekliyor. %30 nar konsantresi içeren ürün, sizin de yemeklerinize ve salatalarınıza çok yakışacak.

Mutfakta kolay kullanım sağlaması için oldukça kullanışlı bir şekilde tasarlanan Kühne nar ekşili sos 500 ml, her an elinizin altında bulundurabileceğiniz türden bir sos. Üstelik nar ekşisini saklamak için kendi şişesinden başka bir kaba ihtiyaç yok. Her an yanınızda tutabileceğiniz ürünün kapak kısmı da fazlasıyla pratik. Nar ekşisinin güçlü tadından ötürü yemeklere fazla dökülmemesi önemli… Buna uygun olarak tasarlanmış şişenin ağız kısmı da sosun damla damla dökülmesini sağlayacak şekilde geliştirilmiş. Böylece mutfakta her an yanınızda tutabileceğiniz ve kullanmayı düşündüğünüzde kolaylıkla istediğiniz miktarda kullanabileceğiniz bir sosunuz oluyor. Siz de sofralarınızı neredeyse hiç emek vermeden renklendirmek için CareefourSA reyonlarından kolaylıkla bulabileceğiniz nar ekşisini kullanabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Şeker(invert şeker şurubu),nar suyu konsantresi (meyve suyu oranı %10),asitlik düzenleyici(sitrik asit,su ,renklendirici E150).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve güneş ışığı almayan ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinamoto İstanbul Gıda San. Ve Tic. Ve Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-002041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 365
Enerji (kj) 1092
Karbonhidrat (g) 15
Protein (g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız