Kühne Türk Tipi Karışık Turşu 680 G #30008585 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Türk Tipi Karışık Turşu 680 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
92,75 TL

adet

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde en lezzetli ürünler sizlere sunulmaktadır. Bu reyon içerisinde yer alan turşular ve salamuralar en lezzetli, en taze ve en ideal saklama koşulları altında sizlere sunulur. Bu ürünlerden biri olan Kühne Türk Tipi Karışık Turşu 680 g Türk tipi yapılan, acılı ve sarmısaklı karışık turşudur. Turu dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Kühne markası tarafından üretilmiştir. Ürünün içerisinde koruyucu veya renklendirici bulunmaz. Karışık turşu sevenler için ideal olacak bu ürünü CarefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Kühne Türk Tipi Karışık Turşu 680 g ürününü karışık turşular arasında bulabilirsiniz. Lezzetli ve taze yapısı ile geleneksel yöntemler eşliğinde hazırlana bu turşu, hijyenik ortamda, her aşaması titiz bir şekilde takip edilerek üretilmiştir. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz. Aynı gün içinde ürün adresinize gönderilecektir.

İçindekiler Bilgisi
Su, Lahana,Salatalık,Acur, Sirke, Tuz, Kırmızı Biber, Havuç, Lombardi Biber, Domates, Gümüş Soğan, Acı Biber, Sarımsak(%0,64), Dereotu, Asitlik Düzenleyici(Sitrik Asit), Doğal Sarımsak Aroması, Koruyucu(Sodyum Metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Sodyum Metabisülfit

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sokak İmpa İş Merkezi No:12 Kat:6 Bykoz/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-015278

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 9
Enerji (kj) 38
Karbonhidrat (g) 1.8
Şekerler (g) 0.7
Lif(g) 1.4
Protein (g) 0.4
Tuz(g) 2.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız