Kühne Türk Tipi Salatalık Turşusu 670 G #30008582 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Türk Tipi Salatalık Turşusu 670 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL

adet

Kühne Türk Tipi Salatalık Turşusu 670 g lezzetli ve acılı salatalık turşusu olarak sofralarınızda yerini almaktadır. Kültürümüzde turşu önemli bir yere sahiptir. Kış aylarında yemeklerin yanında tüketilen turşunun lezzetine doyum olmuyor. Kühne markası bu lezzete kolay şekilde ulaşabilmemiz için Türk yemek kültürüne uygun özel çeşitler ile turşular sunmaktadır. Alman markası olan Kühne kaliteli, sağlıklı ve lezzetli ürünleri sofralarımıza ulaştırıyor. Salatalık turşusu çeşitleri içerisinde acılı ve sarımsaklı çeşitleri en özel lezzetleri tatmamızı sağlıyor. CarrefourSA turşu ve salamura reyonlarında bulabileceğiniz lezzetli turşuları sağlıklı şekilde tüketebilirsiniz.

Kühne Türk Tipi Salatalık Turşusu 670 g içerisinde salatalık turşuları, ince olarak doğranmış biberler ve sarımsak bulunmaktadır. Salatalık turşusunun taze lezzetinin yanı sıra biberin hafif acısı ve sarımsakların sunduğu özel tat sayesinde lezzetli turşular yiyebilirsiniz. Türk lezzet anlayışına uygun olması sayesinde rahatlıkla tüketilebilir. Acısının yoğun olmaması sayesinde keyifle yiyebilirsiniz. Sandviçlerinizde, salatalarınızda ve diğer yemeklerinizde istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Lezzetine doyamayacağınız turşuları evinizde her zaman hazır bulunduracaksınız. Cam şişesi ile uzun süre tazeliğini koruyacaktır.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız