L'oreal Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 550 ml + Bakım Kremi 175 ml #30144123 | CarrefourSA

L'oreal Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 550 ml + Bakım Kremi 175 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Saçınızın dökülmesine engel olmak ve yeniden yapılandırmak istediğinizde bu hedefe uygun olarak tasarlanmış bir şampuan ve saç kremi kullanmak etkin ve hızlı sonuç almanıza yardımcı olacaktır. Saç bakım ve aksesuar ürünleri arasında bulabileceğiniz ELS ARG 600 SH + 175 ASH saçınızı temizleme ve kremlemede kullanacağınız iki ürünü aynı anda satın alabilmenize olanak veriyor. CarrefourSA reyonlarında kozmetik şampuanlar bölümünden temin edebileceğiniz bu ürünler içinde saçınızı yeniden yapılandırmanıza yardımcı olacak bir madde olan arginine bulunuyor.

ELS ARG 600 SH + 175 ASH içinde yer alan şampuanda yer alan ve önemli bir aminoasit olan arginine, saçınızın kökten uca beslenmesini sağlıyor. Mikrosirkülasyonu artıran bu madde ile saç dökülmelerinde azalma sağlanıyor ve saç kökleri besleniyor. Aynı madde, saç kremi içinde de etken madde olarak bulunuyor. Argininle zenginleştirilmiş bir formüle sahip olan saç kremi sayesinde saçınız anında daha kolay taranıyor. Saç kremi de saçınızın yeniden yapılandırılmasında ve kökünün beslenmesinde etkili oluyor. Saça enerji veren bu ürün, saçın dökülmesini önlemekle kalmıyor ve büyümesini de destekliyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız