Lay's Yoğurt Ve Mevsim Yeşillikleri Çeşnili Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr #30084129 | CarrefourSA
Marka: LAYS

Lay's Yoğurt Ve Mevsim Yeşillikleri Çeşnili Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
31,50 TL

adet
Lays Yoğurt Ve Mevsim Yeşillikleri Çeşnili Patates Cipsi Süper Boy 107

 

Lays Yoğurt Ve Mevsim Yeşillikleri Çeşnili Patates Cipsi Süper Boy 107 g Türkiye'nin dört bir yanında tarlalarda özen ve sabırla yetiştirilen birinci sınıf patateslerden üretilmektedir. İnce ince kıyılmış ve %100 oranında ayçiçek yağında pişirilmiş olan cipsler, klasik, baharatlandırılmış ve çeşitli soslarla zenginleştirilmiştir. Yoğurt ve mevsim yeşillikleri çeşnili Lays ise mevsimin en taze ve en lezzetli yeşilliklerini yoğurdun besleyici tadı ile bir araya getirmiştir. Damaklarda kalıcı bir tat bırakan ve özgün lezzeti ile partilerin baş tacı olan cipsi, çocuklarınız da rahatlıkla tüketebilir.

Doğal patates tadı ve çeşninin benzersiz kokusu ile lezzet yolculuğuna çıkacağınız çıtır çıtır cipsler sinema gecelerinin ve partilerin değişmez lezzetidir. Özellikle süper boyunun gramajı 115 gr olması u eğlenceyi ikiye katlamaktadır. Son kullanım tarihine kadar tüketilmesi gereken cipsi açtığınızda hava almayan ve ışık görmeyen yerde muhafaza etmelisiniz. Koruyucu ambalajı açılmadığında ise son tüketim tarihine kadar raflarda tazeliğini korur. Çeşnilendirilmiş lays paketlerinin en sevilen lezzetlerinden olan yoğurt ve mevsim yeşillikleri çeşnili Lays ile tadı uzun süre damağınızda kalacak lezzet yolculuğuna çıkabilirsiniz. Ürünü CarrefourSA gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında bulabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Patates, Mısır Yağı, Yoğurt Ve Mevsim Yeşillikleri Çeşnisi [Peyniraltı Suyu Tozu (Süt Türevi İçerir), Tuz, Sarımsak Tozu, Şeker, Aroma Arttırıcılar (Monosodyum Glutamat, Disodyum 5'-Ribonükleotid), Soğan Tozu, Yeşillikler (%0,3) (Maydanoz, Dereotu, Nane), Yoğurt Tozu (%0,3) (Süt Türevi İçerir), Aroma Vericiler, Palm Yağı, Potasyum Klorür, Asitlik Düzenleyiciler (Malik Asit, Sitrik Asit)].

Alerjen Bileşenler
Peyniraltı suyu tozu (süt türevi içerir), yoğurt tozu (%0,3) (süt türevi içerir)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin ortamda saklandığı taktirde TETT'ye kadar tazeliğini korur.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
107

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş. Tekfen Tower Büyükdere Cad. No:209 A Blok 34394 4.Levent / İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000462

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 537 27
Enerji (kj) 2241 27
Yağ (g) 33 47
Doymuş Yağ(g) 4.8 24
Karbonhidrat (g) 52 20
Şekerler (g) 2.9 3
Lif(g) 3.8 15
Protein (g) 6.2 12
Tuz(g) 1.3 22
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız