Lindt Swiss Milk 300 Gr #30097597 | CarrefourSA
Marka: LINDT

Lindt Swiss Milk 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
570,00 TL

Lindt Swiss Milk 300 gr 
CarrefourSA Diğer Çikolatalar reyonlarında yer alan Lindt Swiss Milk 300 g dünyaca ünlü İsviçre çikolatasının lezzetini sofralarınıza getiriyor. Ağızda dağılan yapısı, kaliteli çikolatası ve yumuşak lezzeti ile İsviçre çikolatasının yoğun sütlü lezzetini tercih edenler için ideal seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. İsviçre sütü ile hazırlanan ürün, klasik çikolata lezzetinden hoşlananlar için ideal seçeneklerden biri. En iyi kakao çekirdeklerinin, uzman kavurma ve öğütme teknikleri ile işlenmesi ve özel konçlama yöntemiyle uzun süre karıştırılarak elde edilmesi ile üretilen Lindt çikolata, kalitesi ile farklılaşıyor.
Çikolatanın içinde flavonoid ismi verilen antioksidandan bol miktarda bulunuyor. Kalp ve damar sistemini düzenlemeye, kötü kolesterolü düşürmeye yardımcı özellikleri bulunan besin, faydaları ile ailece güvenle tüketebileceğiniz tatlı seçeneklerden biri oluyor. Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartmak için tercih edebileceğiniz çikolata, eşsiz lezzeti ile kahvenin yanında keyifle tüketilebiliyor.
Ürün, tadıyla olduğu kadar altın renkli ambalajı ve zarif görünümü ile özel günler için hediye olarak da düşünülebilecek ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. 300 gramlık paketinde sunulan sütlü çikolatayı denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 56636
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız