Lipton Ceylon Demlik Poşet 153 g #30090670 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ceylon Demlik Poşet 153 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Lipton Ceylon Demlik Poşet 153 g

CarrefourSA reyonlarında Demlik Poşet Çaylar bölümünde yer alan Lipton Ceylon Demlik Poşet 153 g; lezzeti ve kokusu ile çay severlerin önde gelen tercihlerinden biri oluyor.

Yüksek dağ eteklerinden toplanan Seylan çayı yapraklarından elde edilen ürün; ince kesim yöntemiyle hazırlanıp harmanlanması ile buruk ve güçlü bir tat arayanların tercihi oluyor.

Çay, içeriğinde bulunan B, C ve K vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, çinko ve folik asit ihtiyacını büyük oranda karşılaması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesinden başka sindirimi kolaylaştırması, vücudu zinde tutması gibi sağlığa olan faydaları ile de günün her saati güvenle tüketebileceğiniz içecek alternatiflerinden biri oluyor.

Doğal ağaç liflerinden yapılan süzen poşetleri sayesinde demlikte uzun süre acılaşmadan kalabilen ürün; uzun kahvaltıların, arkadaş ziyaretlerinin ve aile sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Sabah, öğle ve akşam saatlerinde çay keyfi yapmak isteyenler için ideal bir tercih oluyor. Güçlü tadı ile geleneksel Türk çayı lezzetini seven en koyu tiryakilerin bile beğenisini kazanıyor.

Rengi, aroması ve tadıyla doygun bir içim sunan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 1800

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız