Lipton Extra Dem 25'li Bardak Poşet Çay 52,5 Gr #30038992 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Extra Dem 25'li Bardak Poşet Çay 52,5 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kahvaltıların vazgeçilmezi olan Lipton Extra Dem 25'li Bardak Poşet Çay 52,5 G, CarrefourSA reyonlarının Fincan Poşet Çaylar bölümünde sunuluyor. Dünyada sudan sonra en çok tüketilen içecek maddesi olan çay, özellikle Türk toplumunda özel bir yere sahip olmasıyla biliniyor.

Kendine has aroması, kokusu ve tadı olan ürün, bardak poşeti halinde çok daha pratik ve hazırlaması kolay bir içecek olarak her yaş grubundaki tüketicinin beğenisini kazanıyor. Çaydanlıkta çay demlemek için yeterli zaman olmadığında imdadınıza yetişiyor ve çok kısa sürede demlenen özel yapısıyla size ciddi anlamda zaman kazandırıyor. Diüretik etkisi bulunan içecek, vücutta biriken fazla suyun vücuttan atımını kolaylaştırarak ödem oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor. Kahvaltılarda sıklıkla tüketilmesinin yanı sıra ara öğünlerde hazırlanan kek, sandviç, kurabiye gibi atıştırmalıkların yanında da tüketiliyor. Besinlerin hazmedilmesini belirgin biçimde kolaylaştıran içeriği, lezzetli aromasıyla birleşerek sofralarınızdaki yerini sağlamlaştırıyor.

Ateş kırmızısı demiyle gözünüze, yoğun çay lezzetiyle de damağınıza hitap eden geleneksel lezzetin pratik yorumunu sunan ürünü hemen sepetinize ekleyip kolaylıkla satın alabilir; keyif dolu çay saatlerinde sevdiklerinizle bir arada olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Önce Lipton poşet çayınızı bardağa koyun. Üzerine 100'C'de taze kaynamış 200 ml içme suyu ekleyin. Poşeti suya 5-10 kez daldırıp çıkarın. İstediğiniz dem yoğunluğunu elde edene kadar 2-3 dakika bekleyin.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız