Lipton Ice Tea Limon Aromalı İçecek Pet 2 Lt #30082992 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ice Tea Limon Aromalı İçecek Pet 2 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL 40,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
  CarrefourSA reyonlarında Buzlu Çaylar bölümünde yer alan Lipton Şeftali 2 lt Pet Şişe, ferahlamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Yoğun şeftali aroması ile buzlu çayların en çok tercih edilenleri arasında olup, sadece sıcaktan bunalanlar için yaz aylarında değil; güzel bir içecekle ağızlarını tatlandırmak isteyenler için dört mevsim gönül rahatlığı ile tüketilebilecek bir içecek olarak karşınıza çıkıyor.Doğal yöntemlerle üretilen en taze meyvelerden elde edilen ve geleneksel çay lezzetiyle buluşturulan ürün, sofralarınızı neşelendirmek için en iyi tercihlerden biri oluyor. Şık görünümlü pet şişesi ile sabah, öğle ve akşam yemeklerinde masanızda bulunması gereken içeceklerin başında gelip sadece yemeklerle birlikte değil; gün içinde aldığınız küçük atıştırmalıklarla da çok iyi bir lezzet uyumu yakalıyor. Aroması ve tatlılığı ile aynı zamanda birçok kokteyl tarifinde de kullanarak kendinize yeni tarifler yaratabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız bir etkinlikte olmazsa olmazlardan olup 2 litrelik şişesi ile herkese yetecek ferahlığı sağlamaktadır. İçtikten sonra gelen ekstra serinliği hissederek canlanmak için hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir; en güzel anlarınızda içeceğinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER, FRUKTOZ, ASİT (SİTRİK ASİT), SİYAH ÇAY EKSTRAKTI (%0,12), LİMON SUYU KONSANTRESİ (% 0,1), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (TRİSODYUM SİTRAT), AROMA VERİCİ (LİMON AROMASI), ANTİOKSİDAN (ASKORBİK ASİT), TATLANDIRICI (STEVİOL GLİKOZİT

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L)

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 19
Enerji (kj) 82
Karbonhidrat (g) 4.6
Şekerler (g) 4.5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız