Logitech K120 Klavye #30046206 | CarrefourSA
Marka: LOGITECH

Logitech K120 Klavye

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 3 adet
499,00 TL 349,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"

Yenilikçi tasarımı ve üstün özellikleri ile beğeninize sunulan Logitech k120 Q Klavye, yazı yazma, oyun oynama ya da internette gezinme gibi işlemlerinizi çok daha işlevsel bir hale getirmenizi sağlar. Farklı teknolojik yenilikleri bir araya getirerek beğeninize sunulan klavye, kompakt tasarımı ile kolay bir kullanım imkanı sunar. Su geçirmez özelliği ile masa başında çalışırken ya da oyun oynarken karşılaşabileceğiniz kazaların önüne geçen Logitech k120, güvenli ve uzun süreli bir kullanım elde etmenizi amaçlar. Aynı zamanda sayısal tuş takımı özelliğine sahip model, tüm işlemlerinizi ya da sayısal verilerinizi tek bir klavye üzerinden yapmanıza olanak verir.

Takılmalar ve gecikmeler gibi problemlerin önüne geçmeyi amaçlayan Logitech k120 anti ghosting özelliği, ergonomik bir kullanım sunar. Hızlı, pratik ve kullanışlı bir tuş takımına sahip model, kusursuz el tutuşu sağlayarak, ihtiyacınıza en uygun şekilde cevap verir. Sessiz ve hassas bir tuş takımına sahip ürün, kullanım sırasında konsantre olmanızı kolaylaştırır. Masaüstü bilgisayarlarda kullanılmasının yanı sıra tak-kullan özelliği ile diz üstü bilgisayarlar ile de kolaylıkla bağlanabilecek klavye, işlerinizi en hızlı şekilde halletmenizi amaçlar.

Logitech marka klavye modeline sahip olmak için ürünü sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız