Logitech M105 Optik USB Mouse Siyah #30124014 | CarrefourSA
Marka: LOGITECH

Logitech M105 Optik USB Mouse Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Logitech M105 kablolu siyah mouse modeli ile yüksek bağlantı hızına sahip bir fareye sahip olabilirsiniz. Bilgisayar ekipmanlarınızı tamamlamayı düşünüyor ancak mouse konusunda kararsızsanız Logitech mouse M105 modeli incelemeye son derece değer. Hızlı ve kolay kurulumu sayesinde hemen çalışmaya hazır hâle gelen cihaz, her iki ele uygun tasarımı ile de geniş bir kitleye hitap ediyor. Kullanıcı dostu tasarımı sayesinde uzun kullanım sürelerinin ardından bile Logitech M105 kablolu mouse siyah modeli elde rahatsızlık hissine neden olmuyor. Siz de markanın PC işlerinizi kolaylaştıracak bu faresini sayfamızda inceleyebilir, Teknosa konforuyla hemen sepetinizi doldurabilirsiniz.       

Logitech M105 mouse kablolu siyah modeli, hızlı kurulumu sayesinde çok kısa sürede çalışmaya hazır hâle geliyor. İster sağ elinizi ister sol elinizi kullanın; markanın bu mouse modeli her iki ele uygun şekilde tasarlanıyor. Bu sayede cihazı kolayca kontrol edebilirsiniz. Hiçbir yazılıma ihtiyaç duymadan, USB bağlantı noktasından yardım alarak çalıştırabileceğiniz model, yüksek tanımlı optik izleme (1000 dpi) sayesinde standardı koruyor. Genel kullanımda, ofis ya da ortalama ev bilgisayarında çokça öne çıkabilen Logitech M105 kablolu mouse (siyah) sizin de beklentilerinizi karşılıksız bırakmayabilir. Hızlıca yanıt veren imleç kontrolü avantajından yararlanarak bilgisayarınız üzerindeki fare işlemlerinde kolaylık sağlayabilirsiniz. Hassas takip ve kolay metin seçimi de cihazın sunduğu avantajlar arasında öne çıkıyor. İster internet tarayıcınıza gitmek isteyin ister Word üzerinden işiniz için yeni bir rapor hazırlayın fark etmeksizin Logitech M105 siyah mouse sizin de kullanım alanınız için uygun olabilir. 1000 dpi optik izleme sayesinde standart optik izleme performansını koruyan cihaz, gün boyu kullanımda bile konfor sunmasını biliyor. Siz de evinizdeki, ofisinizdeki bilgisayarınız için ortalamayı koruyan başarılı bir mouse arıyorsanız markanın bu modelini tercih edebilirsiniz.

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız