Logitech Mk120 Kablolu Set #30015929 | CarrefourSA
Marka: LOGITECH

Logitech Mk120 Kablolu Set

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
379,00 TL 279,00 TL

CarrefourSA Kart İle
Logitech Mk120 Klavye Mouse Set

Bilgisayar kullananların arasında özellikle uzun süre boyunca bilgisayar başında kalmak zorunda kalmış kişiler için ergonomik ve rahat ürünlerin kullanılması ile bu sürede sorun yaşamamak mümkün olabiliyor. Bu duruma özel olarak tasarlanan Logitech mk120 klavye mouse set ürünü tamamen rahat yazı yazmaya yönelik tuş düzeni ve tasarımı ile keyifli bir kullanım sağlıyor. Logitech MK120 Klavye Mouse setlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının elektronik reyonlarında bilgisayar ve tablet bölümlerinde yer alan Logitech mk120 klavye mouse set ürünü sadece tasarımı ile kolaylık sağlamamakta aynı zamanda dayanıklı bir ürün olması ile birlikte de uzun süre boyunca güvenilir bir kullanım sağlamaktadır. Ürün hem dayanıklı tuşları hem de klavyeyi eğimli bir şekilde kullanma fırsatı veren ayakları ile sorunsuz bir kullanıma imkan tanır. Klavyenin en önemli özelliklerinden olan sessiz şekilde çalışabilir tuşları ile kütüphane gibi sessiz olması gereken alanlarda bile rahatlıkla çalışabilirsiniz. Sıvı dökülmelerine karşı içinde bulunan kanallarıyla hiçbir şekilde klavyenin zarar görmesinin önüne geçen ürün 1000 dpi özelliği ile fare kullanımında yüksek performansı sizlere sunar.

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız