L'Oreal Paris De Revit Laser Serum #30024999 | CarrefourSA

L'Oreal Paris De Revit Laser Serum

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
699,90 TL

adet
Loreal De Revitalift Laser Serum Fp30 G

Yüz bakımına ayrıca önem veren kadınların yüzlerinde istediği bakımı elde etmelerini sağlayacak olan ürünler en çok kullanılan bakım ürünlerinden oluyor. İstenilen etkiyi elde etmek üzere pek çok ürün kullanmak zorunda kalan kişiler için L’oreal Paris kalite standartlarını ortaya koyduğu ürünü ile öne çıkıyor. Yaşlanma karşıtı serum olarak tasarlanmış olan Loreal de revitalift laser serum fp30 g ürünü üçlü etki özelliği ile istenilen korumayı sağlıyor. L’oreal de Revitalift Laser Serum ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının kişisel bakım reyonlarında bakım ürünleri ve epilasyon için kullanılan ürünler arasında kolaylıkla bulabileceğiniz Loreal de revitalift laser serum fp30 g ürünü aslen nemlendirici bir ürün olarak görev yapıyor. Kırışıklıkların azaltılmasını sağlayarak yaşlanma karşıtı bir ürün şeklinde ön plana çıkan ürün içerisinde pro-xylane sayesinde cildin destek liflerinin güçlenmesini sağlayarak cilt dokusunun düzeltilmesinde de etkili oluyor. Yine aynı içerik sayesinde cildin doğal bileşenlerinin üretiminin hızlanmasını sağlayarak cildi sıkılaştırıp sarkmaların önüne geçmede de etkili oluyor. Yaşlanma karşıtı özelliği ile öne çıkan ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız