L'Oreal Paris Revita Laser Gece 50 Ml #30071719 | CarrefourSA

L'Oreal Paris Revita Laser Gece 50 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
949,90 TL 474,95 TL

CarrefourSA Kart İle
Yaşlanma karşıtı kremlerin etkisine görmeden inanmam mı diyorsunuz? O zaman özel paketinde ve 50ml’ lik şişesinde Loreal Revita Laser Gece CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Cilt onarımı için gece önemli bir zamandır. Gece yatmadan önce doğru bir şekilde kremi cildinize uyguladığınızda, maske dokusu cildinizi ikinci bir ten gibi sarar ve gece boyunca aktiflerini sunar, yüz hatlarınızı belirginleştirir. Serum uygulamasından sonra gece kreminden az miktarda çene, yanak ve alın bölgenize dokundurun. Kremi tüm cildinize aşağıdan yukarıya doğru uygulayın. Parçalanmış hyalüronik asit ile zenginleştirilen formülü ile cilde hızla nüfuz eder. İçerdiği Pro-xylane ile cildin destek liflerini güçlendirerek cilt dokusunu düzeltir. İlk defa konsantre Pro-xylane bir Revitalift ürününe katılarak cildin doğal bileşenlerinin üretimini hızlandırıp,bu sayede yüzün yeniden şekillenmesini sağlar.

L’oreal Revita Laser Gece 1907 yılında halesi adında bir saç boyası formülü geliştiren Fransız kimyager Eugène Schueller tarafından L’orèal Group olarak kurulmuştur. Firma şu anda dünyanın en büyük kozmetik ve güzellik şirketlerinden biridir. Fransa’nın Paris banliyösünde kurulmuştur. Merkez ofisi Paris’tedir. Kozmetik alanında faaliyetlerini geliştirdi, saç rengi, cilt bakımı, güneşten korunma, makyaj, parfüm ve saç bakımı üzerine konsantre ve ilaç alanlarında aktif ve ABD'de üst nanoteknoloji' ye en çok yatırım yapan ve bu konuda en çok patenti elinde bulunduran bir şirkettir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız