M&M's Çikolatalı 45 Gr #30063585 | CarrefourSA
Marka: M&Ms

M&M's Çikolatalı 45 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,90 TL

adet

Amerikan merkezli Mars şirketinin ürettiği M&M Çikolatalı 45 g, yetişkinler tarafından da oldukça seviliyor. Tek başına atıştırmalık olarak tercih edilen ürün, kahve ve benzeri içeceklerin yanında ikramlık olarak sunulabiliyor ya da tatlı tariflerinde kullanılabiliyor. 

M&M Draje Özellikleri

45 gramlık ambalajda sunulan M&M çikolatalı draje, üzerinde "M" harfi bulunan sarı, turuncu, kırmızı, mavi, yeşil ve kahverengi şekerle kaplı çikolatalardan oluşuyor. M&M'in orijinal lezzeti olarak adlandırılan ürün, içi çikolata dolgulu şekerleme olarak tanımlanıyor. Çikolatanın etrafına kaplanan sert şekerleme de çikolatanın erimesinin önüne geçiyor. Çikolatalı şekerleme, sıcak iklimlerde görev yapan Amerikalı askerlerin yanlarında atıştırmalık olarak çikolata taşıyabilmeleri için geliştirildi.

Çikolata Dolgulu Lezzet

M&M'in ilk lezzeti olma özelliği taşıyan çikolata dolgulu draje, şeker kaplamalı ilk çikolata unvanını da barındırıyor. Gerçek sütlü çikolatadan yapılan drajeler, her gün 100'ün üstünde ülkede keyifle tüketiliyor. Sert şeker kaplaması, içerisindeki gerçek çikolatanın sadece ağızda erimesine izin veriyor. Ürünü CarrefourSA'da çocuk şekerleri reyonunda bulabilirsiniz. Siz de istediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz ürünü hemen sepete ekleyebilir, dilediğiniz zaman keyfini çıkarabilirsiniz.  

 

30039166 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız