M&M's Çikolatalı Draje 100 Gr #30119582 | CarrefourSA
Marka: M&Ms

M&M's Çikolatalı Draje 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
M&M's Çikolatalı Draje 100 g

Hem çocuklar hem de yetişkinler için her zaman keyifli bir şekilde tüketilebilecek gıda malzemeleri arasında çikolatalı drajeler, renkli ve lezzetli bir seçenek oluşturuyor. Farklı aromaları ile rengarenk bir paket oluşturan M&M's Çikolatalı Draje 100 g ürünü, özellikle çocuklar için çok keyifli bir atıştırmalık sağlıyor. M&M's markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde Şekerleme kısmında yer alan M&M's Çikolatalı Draje 100 g ürünü, her yaş grubu için hayran duyulan bir lezzet oluşturuyor. Üstü rengarenk şekerlemeler ile kaplanmış olan içi sütlü drajeler tadına doyulmaz bir lezzet sağlarken aynı zamanda da eğlenceli bir şekilde tüketilebilir. Özellikle çocukların gün içerisinde hoşça vakit geçirmesi için ve keyifli bir tüketim sağlaması için seçilebilecek bu drajeler, anne ve babalar için tereddütsüz bir seçenek oluşturuyor.

Her zaman çantanızda ve evinizde bulundurabileceğiniz bu draje ürünleri, çocuklarınızın atıştırmalık keyifli bir ürün istediği zamanlarda hızlı bir şekilde tercih edebileceğiniz bir seçenek sağlayacak. Ayrıca yetişkinler gün içerisinde iş arasında dahi bu ürünü keyifle tüketebilir.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, laktoz, kakao yağı, Nişasta, palm yağı, glikoz şurubu, shea yağı, stabilizör (gam arabik), emülgatörler (soya lesitini), renklendiriciler (E100, E133, E160a, E160e, E162, E170, E172), dekstrin, parlatıcı (karnauba mumu), palm çekirdeği yağı, tuz, doğal vanilya aroma vericisi, aroma verici (İçerebilir: yerfıstığı, badem, fındık). Sütlü çikolata kakao yağına ek olarak bitkisel yağ da içermektedir. Sütlü çikolatadaki kakao kuru maddesi minimum %25. Domuz yağı içermez.

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü, soya lesitini, yerfıstığı, badem, fındık. Sütlü çikolata kakao yağına ek olarak bitkisel yağ da içermektedir.

Menşei Ülke
Polonya

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
100

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Mars Gıda Ür.Tic.Ltd.Şti.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 481
Enerji (kj) 2019
Yağ (g) 19
Doymuş Yağ(g) 12
Karbonhidrat (g) 71
Şekerler (g) 67
Protein (g) 5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız