Marmarabirlik Baharatlı Siyah Zeytin Ezmesi 340 G #30097646 | CarrefourSA

Marmarabirlik Baharatlı Siyah Zeytin Ezmesi 340 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
92,50 TL

adet
Marmarabirlik Zeytin Ezmesi 340 g

Baharatlarla çeşnilendirilmiş içeriğiyle aroması zenginleştirilen Marmarabirlik Zeytin Ezmesi, CarrefourSA Zeytin Ezmeleri reyonunda yer alıyor. Zeytin ve zeytinyağının bütün yararlarını bünyesinde barındıran bu ürün, iştah açıcı özelliği ile de ön plana çıkıyor.

Sofralık zeytinlerin çekirdeği çıkarılıp ezilerek püre haline getirilmesiyle oluşturulan zeytin ezmesi, 340 gramlık sağlıklı cam kavanozlarda sunuluyor. Zeytin ezmesi, kahvaltı sofralarında yer aldığı gibi, davet menülerindeki atıştırmalık kanepelerin yapımında da tercih ediliyor. Ekmek üzerine kolayca sürülebilecek kremamsı yumuşak kıvamı ile değişik sandviçlerin ve kanepelerin lezzet artırıcısı olarak kullanılabildiği gibi arzu edilirse tek başına da tüketilebiliyor. İstenilen miktarda kullanıldıktan sonra kapağı sıkıca kapatılarak ilk günkü tazeliğinde muhafaza edilebilen zeytin ezmesi, tane zeytinden farklı olarak kahvaltı sofralarında peynirin yanında lezzetli bir alternatif olarak damak zevklerine sunuluyor. Pratik oluşunun avantajı ile günlük atıştırmalık olarak ana öğünler arasında ara öğün olarak da tüketilebiliyor. Zeytin ezmesi, zeytinin doğal tadı ile bileşimindeki rahiya verici baharatların aromasını uyum içinde bir araya getiren özel bir lezzet olarak tercih ediliyor.

Besleyici özelliğiyle hem çocukların hem de büyüklerin tüketebileceği gıdalar arasında yer alan Marmarabirlik zeytin ezmesini şimdi sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir, sofralarınıza seveceğiniz bir lezzet katabilirsiniz.

Ürün Kodu: 576

"
İçindekiler Bilgisi
Sofralık Siyah Zeytin Püresi,Emülgatör(Ayçiçek Lesitini),Baharatlar(Nane,Kekik,Kimyon,Sarımsak),Asitlik Düzenleyici(Laktik Asit)Koruyucu(Potasyum Sorbat)

Alerjen Bileşenler
İz Miktarda Ceviz İçerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz.Ambalaj Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Yetışkın Ve Çocuklar Tarafından Kahvaltıda, Yemeklerde, Salatalarda, Soslarda, Unlu Mamullerde Pızza Ve Sandvıçlerde, Doğrudan Tüketilebilir

Süzme Ağırlık
340

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Marmarabirlik Başköy Mah. İzmir Yolu Cad. No:682 Nilüfer/Bursa

İşletme Onay No
TR-16-K-001735

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 320
Enerji (kj) 1337
Yağ (g) 19.1
Doymuş Yağ(g) 3.3
Karbonhidrat (g) 34
Lif(g) 3.9
Protein (g) 3
Tuz(g) 4.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız