Maybelline New York Superstay 24H Fondöten - 040 Fawn #30203508 | CarrefourSA

Maybelline New York Superstay 24H Fondöten - 040 Fawn

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Maybelline New York Superstay 24H Fondöten - 040 Fawn

Buğdaya yakın orta tonlardaki cildiniz için yüksek kapatıcılık ve uzun süre kalıcılık sunan bir fondöten arıyorsanız sizin ürününüz Maybelline New York Superstay 24H Fondöten - 040 Fawn! Maybelline New York Superstay 24H Fondöten, ince bir katman halinde uygulandığında bile tendeki kusurları mükemmel bir şekilde örter. Üstelik dilerseniz katlı uygulama yaparak kapatıcılık seviyesini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Tende ağırlık yapmayan formülü ile cildin hava almasını sağlayan Maybelline New York Superstay 24H Fondöten size gün boyu konfor sunar.

Maybelline New York Superstay 24H Fondöten formülündeki suya dayanıklı özel bileşenler sayesinde 24 saat tende kalır. Duruşundan ödün vermez, tazeliğini yitirmez. Yapmanız gereken tek şey yüzün birkaç farklı noktasına birer damla Maybelline New York Superstay 24H Fondöten sürerek dağıtmak. Bu aşamada fondöten fırçası, makyaj süngeri ya da parmak uçlarından yardım alabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız