Mini İkili Set-Kutulu #30151989 | CarrefourSA
Marka: MGS

Mini İkili Set-Kutulu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Oyuncak ve Eğlence dünyasının vazgeçilmez erkek oyuncakları araba çeşitleridir. Mini İkili Set ile hem kamyonet hem de kepçe birlikte geliyor. Dayanıklı yapısı ile çocukların kolay bozamayacağı ve zararsız plastik maddeden imal edilmiştir. İnşaat seti ile çocuklarınız hem fiziksel olarak aktivite yapmış olacak hem de bilişsel gelişiminde cihazların çalışması hakkında bilgi edinebilecek. Power Workers serisinin bir ürünü olan kamyonet ve kepçe arabayı üç yaş üzeri tüm çocuklar oynayabilir. Daha çok erkek çocukların tercihi olan bu araçlar outdoor (ev dışı) kullanım için uygundur.

Oyuncak Seti Özellikleri

Sarı ve gri renk gövde ve siyah tekerleklerle aslına uygun olarak dizayn edilmiştir. İnşaat işlerini kolaylaştıran bu cihazlar çocuk kum havuzlarında kullanılabilir.  Kamyon modelinde bulunana kasa mekanizması hareketlidir. Damperli bir kamyon gibi yukarı ve aşağı yönde hareket edebilir. Aynı şekilde kepçe makinesinin önünde bulunan kepçe kovasıda yukarı ve aşağı yön hareketi yapabilir ayrıca kepçe kovası kendi ekseni etrafında hareket kabiliyetine sahiptir. Oyuncakların her ikisi de hareketli dörder adet tekerleğe sahiptir.

İkili inşaat setini beğendiyseniz çocuğunuz için hemen satın alabilirsiniz.

30151989

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız