Mister No Tonviç Ton Balıklı Çavdar Ekmekli Sandviç 140g #30080343 | CarrefourSA
Marka: DARDANEL

Mister No Tonviç Ton Balıklı Çavdar Ekmekli Sandviç 140g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
  Sandviç, balığın uzmanından lezzetli bir seçenek sunar. Dardanel sandviç, katkı maddesi içermez. Özenle seçilen taze malzemelerden çavdar ekmeğinde hazırlanmıştır. Normal sandviçlere göre daha hafiftir. Dardanel Tonwich Ton Balıklı Çavdar Ekmekli 120 gr.'lık ambalaj içerisinde satışa sunulmuştur. Ürün içeriğinde 2 adet sandviç bulunmaktadır. Güneş ışığına maruz bırakmadan, serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösteriniz. Dardanel Tonwich Ton Balıklı Çavdar Ekmek, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda!

Dardanel'den lezzetli, sağlıklı ve pratik hazır yemekler! İster soğuk, ister ısıtarak deneyin, karar sizin. Dardanel Mister No Ton Balıklı Sandviç (Çavdar Ekmekli) Sandviç ara öğünlerde tüketilebilir. Paketinde bulunan 2 adet sandviç 2 dilim ekmek ve 2 adet ete eş değerdir.

İlk konserve ton balığını sofralarla 1984’te tanıştıran Dardanel o günden bu yana, balıklarını okyanusların en lezzetli, en sağlıklı ve en taze ton balıklarından seçiyor. Balığa olan aşkı, onu var eden çevreye ve doğaya da duyuyor. Yunuslara zarar vermeyen avcılığın garantisi Dolphin Safe sertifikası olmayan hiçbir balığın sofranıza gelmesine izin vermeyen Dardanel geçen uzun yılların sonunda, sizlerin güveni ve sevgisini de arkalarına alarak Türkiye’nin Balık Uzmanı oldu.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız