Molfix Eko Paket 4+ Beden 34'lü Maxi Plus #30051049 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Eko Paket 4+ Beden 34'lü Maxi Plus

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Molfix Eko Maxi Plus 4+ Numara 34'lü
Molfix Bebek Bezi, sahip olduğu ultra emici tabaka sayesinde bebeklere gün boyunca üstün koruma sağlar. Yeşil tabaka çevresinde yer alan sızdırmaz bariyerleri, bebeğiniz sürekli hareket etse dahi, bez içindeki sıvının dışarı çıkmasına izin vermez. Esnek yanal bantları sayesinde yüksek hareket kabiliyeti ve konfor sunar. Pamuksu dokusu ve yumuşak iç yüzeyi, bebeğinizin hassas cildi üzerinde tahrişe neden olmaz. Hava geçirgenliği oldukça yüksek olan dış yüzeyi ise, kızarıklık ve pişik gibi istenmeyen durumların önüne geçer.
CarrefourSA mağazalarının Bebek Bezleri reyonunda yer alan Molfix Eko Maxi Plus 4+ Numara 34'lü paket halinde sizlere sunulur. Ürün, bebeklere 24 saat boyunca rahatlık sağladığı gibi, çıkarıp takılması pratik olduğu için, annelere de kullanım kolaylığı getirir. Yeni nesil ince yüzeyi sayesinde oldukça hafiftir. Yanal bantları, pudra ve krem gibi ürünlerden etkilenmeden defalarca açılıp kapatılabilir. Esnek cırt cırt bantlarının kullanımı hızlı ve pratiktir. Hafif ve ufak yapısı sayesinde tekli olarak çantanızda ya da yanınızda taşınabilir.
Hem annelere hem de bebeklere kolaylık ve rahatlık sağlayan ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız