Molfix Eko Paket 4 Beden 40'lı Maxi #30051044 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Eko Paket 4 Beden 40'lı Maxi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Molfix Eko Maxi 4 Numara

Bebek bakımında ve sağlığında en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri olan bebek bezleri, Molfix kalitesi ile birlikte sızdırmaz bir yapı ile rahatlık oluşturuyor. Özel bir teknoloji kullanılarak elastik gövde sistemi ile geliştirilmiş Molfix Eko Maxi 4 Numara ürünü, 7-14 kilogram çocuklar için rahatlıkla kullanılabiliyor. Molfix bebek bezi ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Bebek Dünyası reyonu içerisinde yer alan Bebek Bezleri ve Islak Mendiller bölümünde bulabileceğiniz Molfix Eko Maxi 4 Numara ürünü, ekonomik bir paket olarak 45 adet bebek bezi sağlarken çok rahat ve konforlu bir kullanım da oluşturuyor. Extra ince bir tabakaya sahip olarak, sızdırmaz bariyerleri ile birlikte birçok sıkıntının önüne geçen bu ürün, süper esnek yan bantlara sahip olarak hareket özgürlüğü sağlıyor. Konforlu bir şekilde inceltilmiş anatomik yapısı ile nefes alan bir dış yüzeye sahip olan bu ürün, iç yüzeyi yumuşacık olduğu için bebeklerde rahatlık sağlıyor. Bebeğinizin konforlu ve huzurlu bir uyku yaşaması için tercih edebileceğiniz bu ürün sıvıyı içerisinde hapsederek bebekleriniz için de rahat bir uyku imkanı oluşturuyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız