Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 6 Beden 39'lu Ekstra Large #30119584 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 6 Beden 39'lu Ekstra Large

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

büyük boy paketi ile ekonomik fiyat sunarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. İçerisinde 40 adet bebek bezi bulunduran paket, bebeğin altının kuru ve rahat olması için özel olarak tasarlanıyor. Ekstra emici yeşil tabaka ile güçlendirilen bezler, süper hızlı emici tanecikleri ile sıvıyı hapsediyor. Sızdırmaz özelliği ile bariyerlerinden güç alarak bebeğe rahatlık sunan tek kullanımlık bezler, süper esnek yan bantlar ile bedene tutunarak tam koruma vadediyor. Nefes alan yüzeyi ile cilde özen gösteriyor. Yumuşacık iç kısmı cilde nazikçe dokunurken, renkli tasarımı ile sempati topluyor. İnce anatomik yapısı sayesinde bebeğin bedenine ağırlık yapmayan ürün, sağlam cırt cırtları ile bezin bebek tarafından açılmasını imkansız hale getiriyor. Bebekler için rahat bir uyku ve oyun zamanları yaratan tasarım, 15 kilogram üstündeki çocuklar için uygun görülüyor.
CarrefourSA reyonlarında bebek bezleri arasında yer alan ürün, bilinçli ebeveynlerin seçimi oluyor. Huzur ve konforlu uyku ve oyun zamanları için siz de ürünü hemen satın alabilir, çocuğunuzu rahatlıkla buluşturabilir, onunla her anın keyfine varabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız