Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 5 Beden 44'lü Junior Plus #30127862 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 5 Beden 44'lü Junior Plus

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 756 adet
199,95 TL

4,54 TL / Adet

adet
Molfix Süper Eko Junior

Bebeklerin rahatı ve vücutlarının sağlığının korunması için hijyenik ürünlerle birlikte bakımlarının yapılması gerekir. Bu noktada bebek bezi ürünü olan molfix süper eko junior ile birlikte özellikle büyük boyutlara sahip bebek bezleri kullanmak isteyen kişiler için en ideal ürünlerden birine ulaşılabilir. 7 gün 24 saat boyunca bebeğin en iyi şekilde korunmasını sağlayarak etkili bir kullanım sunan ürün büyük paketi sayesinde de ekonomik bir kullanım sağlar. Molfix Süper Eko Junior ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında bebek dünyası reyonlarının bebek bezleri ve ıslak mendiller bölümünde kolaylıkla bulabileceğiniz molfix süper eko junior Molfix markasının kalitesini ve dayanıklılığını içinde barındıran ürünlerden biri olarak kullanılır. Ekstra emici yapısıyla çok uzun süreli koruma elde edilmesini sağlayan ürün 44 adet ürün barındıran paketiyle kolay bir kullanım da sağlar. 13 ile 20 kg arası bebeklerde kullanılmaya son derece uygun olan ürün elastik gövde sistemi sayesinde de bebeğin hareketlerinin kısıtlanmasının önüne geçerek etkili olur. Tekrar tekrar açılıp kapanmaya uygun cırt bantlar hiçbir şekilde yağ, krem ve pudradan etkilenmeyerek dayanıklı bir kullanım sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız