Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 4 Beden 60'lı Maxi #30092885 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 4 Beden 60'lı Maxi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"

Bebeklerin günlerini rahat ve huzurlu geçirmesi için özel olarak tasarlanmış Molfix Maxi Bebek Bezi, ekstra emici yeşil tabakası ve sızdırmaz bariyerleri ile bebeğinizin altının kuru kalmasını sağlar. Üstün koruyucu özellikleri ile son derece kullanışlı bir yapıdadır. Bebeğinizin vücut şekli ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen tasarımıyla gün içinde ve uyku esnasında rahat etmesine yardımcı olur.

Molfix bebek bezi bedenleri içerisindeki en geniş boyuta sahip olan ürün, 7-18 kilogram ağırlığındaki bebekler için uygundur. İnceltilmiş anatomik yapısı ve süper esnek yan bantları ile de bebeğin daha konforlu bir şekilde hareket etmesine olanak tanır. Özel göbek bağı oyuntusu sayesinde bebeklerin hassas göbek bölgelerinde tahriş ya da alerji oluşumunu engeller.Nefes alan ve yumuşak dokulu iç yüzeyiyle 7 / 24 koruma sağlar. Bir paket içerisinde tek kullanımlık, toplam 60 adet bebek bezi bulunur.

Molfix Maxi Bebek Bezi; kullanışlı ve pratik kullanımıyla hassas ve narin bebekleri gün boyu kuru tutar. Bebek ürünleri ve bebek bezleri kategorisinde yer alan bebek bezini satın almak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.


"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız