Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 5 Beden 48'li Junior #30092887 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 5 Beden 48'li Junior

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 20 adet
199,95 TL 179,95 TL

3,75 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
30092887 - Molfix Süper Eko Junior 5 Numara

Bebeklerimizin mutluluğunun yarıda kalmamasını sağlayan süper ekonomik paketli yeni Molfix Süoer Eko Junior 5 Numara, 48 adetlik paketiyle şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Yeni Molfix, Türkiye’nin ilk ve tek 3D elastik gövde sistemi teknolojisine sahip bir bebek bezidir. Üstelik fiyatıyla rakiplerine göre süper ekonomiktir. Sızdırmama ve emicilik konusunda üst seviyededir. Türk annelerinin de gözdesidir. Mutlu geceler, mutlu gündüzler parolasıyla yoluna devam eden Molfix bebek bezleri, sadece bebek bezi satışı yapmakla kalmaz, anne ve anne adaylarına destek amacıyla hem satış öncesi hem de satış sonrası destek vermektedir.

CarrefourSA’nın Bebek Bezleri ve Islak Mendiller reyonlarının Junior Jumbo – Mega Paket bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, ilk ışığını 1998 Türkiye’de veren ve bu güneşi tüm dünya ülkelerine yayan Molfix markasının ürünleridir. Bu ürünlerden biri olan ve 11-18 kg bebekler için geliştirilen Molfix Süper Eko Junior 5 Numara’yı sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün çocuğunuza yaşattığı rahatlığı deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız