Molfix Bebek Bezi Süper Fırsat Paketi 4 Beden 76'lı Maxi #30110498 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Bebek Bezi Süper Fırsat Paketi 4 Beden 76'lı Maxi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

En kıymetli varlıklarımız olan bebeklerimizin sağlığı, huzuru ve mutluluğu hepimiz için fazlaca önemlidir. Yeni doğmuş ya da bez kullanımı devam eden bebeklerin ciltleri çok hassastır. Onların cildine temas eden her tip ürüne özellikle özen göstermek gerekir. Molfix süper fırsat paketi maxi 4 numara ürünü ile bebeklerinizin cilt sağlığını maksimum seviyede koruyabilirsiniz.

Molfix süper fırsat paketi maxi 4 numara kimyasal ve renklendirici içermeyen özel formülü sayesinde bebeklerinizin cildine kesinlikle kimyasal geçişine izin vermez. Saf su ile dokunmuş olan bebek bezi ile bebeklerinizin saf tenine özen göstermektedir.

Bebeklerin hassas tenine temas eden sıvının hızla emilmesi çok önemlidir. Molfix bebek bezi sayesinde ıslaklık hemen emilir ve bebekler ıslaklık nedeni ile huzursuzluk ve ıslaklık nedeni ile pişik sorununu asla yaşamazlar.

CarrefourSA mağazalarında Molfix markalı bebek bezi ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve onları satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında bebek dünyası bölümünde bulunan maxi jumbo – mega paket reyonunda Molfix marka bebek bezi seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız