Myro Kumaş Döşeme Temizleyici 500 ml #30116990 | CarrefourSA
Marka: MYRO

Myro Kumaş Döşeme Temizleyici 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Myro Kumaş Döşeme Temizleyici 500 ml güçlü formülüyle, her türlü kumaştaki kirleri derinlemesine temizleyen, genel amaçlı bir temizleyicidir. Pratik kullanım sunan sprey formuyla en zor yerlere bile kolayca ulaşmayı sağlar.

Nerelerde Kullanılır?

500 ml sprey şişede satışa sunulan temizleyici; koltuklar, döşemeli mobilyalar, dekoratif yastıklar, ev kumaşları ve kumaş aksesuarlarında kullanılabilir. Myro temizleyiciyi aracınızın iç temizliğinde kullanabilir, kumaş döşemelerdeki kir, gres ve yağ gibi atıkları kolayca sökebilirsiniz.

Her Kullanımda Üstün Temizlik

Oto Ürünleri reyonunda bulabileceğiniz Myro döşeme temizleyici sprey tüm iç yüzeyleri güvenle temizler. Döşemeye zarar vermeden, her kullanımda kumaşlarınıza taze ve temiz bir görünüm kazandırır. Myro döşeme temizleyici; tozu, kiri ve alerjenleri etkili bir şekilde temizlemek için kumaş liflerine derinlemesine nüfuz eder. Yeniden kirlenmeyi önlemeye yardımcı olur. Özel formülü ile sert lekeleri ve hoş olmayan kokuları nazikçe çözer ve kaldırır. Her kullanımda taze bir koku ile doğal bir görünüm bırakır. Çabuk kuruyan kuru formülü sayesinde araç içi temizliğe harcanan süreyi azaltır. Çocuklar ve evcil hayvanlar için güvenli, temiz bir yüzey sağlar. 

Kolay temizlik için şimdi alışverişe başlayın!

30116990 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız