Namet Dilli Salam Kg #30082581 | CarrefourSA
Marka: NAMET

Namet Dilli Salam Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.129,90 TL

kg
NAMET DİLLİ SALAM

Salam, günün her saatinde keyifle tüketilen şarküteri ürünlerinden bir tanesidir. Lezzetli et ürünlerinin ısıl işlem görerek hazırlandığı salam çeşitleri hem pişirilerek hem de çiğ olarak lezzetli şekilde tüketilebilir. Namet Dilli Salam özel bir salam çeşididir. Lezzetli ve güzel kokuya sahip olan salam mükemmel bir tat sunuyor. İçerisinde enfes etler ile birlikte tuz, yağ ve baharatlar bulunur. Bunlar harmanlanarak ısıl işlemden geçirilip tüketilebilir hale getirilir. CarrefourSA reyonlarında istediğiniz kadar satın alabileceğiniz salam sofralarınızın lezzetli bir parçası haline gelecektir.

Namet Dilli Salam özel ambalajı ile sunulur. İçerisinde parça halinde etler ile birlikte bütün olarak füme şekilde pişirilmiş olan diller bulunur. Baharat ve tuz ilavesi ile hazır hale getirilen ürünler buhar fırınlarında pişirilerek sofralarınıza ulaşabilecek halde hazır edilir. 100 gram dilli salamda yaklaşık olarak 199 kcal miktarında enerji bulunur. Füme şekilde pişirilmiş olan dil etinin lezzeti ile birlikte salam diğerlerine göre çok daha farklı bir tat sunuyor. İster sandviçinizin içerisinde ister hamburger şeklinde yiyebilirsiniz. Tercihe göre pişirilerek de yenilebilir. Lezzeti ve güzel kokusu ile kahvaltılarınızda yer edecektir.

İçindekiler Bilgisi
Dana eti ve yağı,dana dili(en az %3),baharat karışımı,ayçiçek yağı,patates nişastası,tuz,su,kıvam arttırıcı(E407),doğal tütsü aroma vericisi,sarımsak,stabilizör(E450-E452),antioksidan(E316),koruyucu(E250),soya proteini,süt proteini ve

Alerjen Bileşenler
Soya proteini-Süt proteini içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Namet Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Aksu Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:132 41420 Çayırova/KOCAELİ

İşletme Onay No
TR41-0027

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 199
Enerji (kj) 827
Yağ (g) 15
Doymuş Yağ(g) 6
Karbonhidrat (g) 6
Protein (g) 10
Tuz(g) 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız